jomo
|
Wysłany: 2011-06-04, 12:02 Prośba o pomoc - badanie do pracy magisterskiej
|
|
|
Witam,
studiuję na Wydziale Nauk o Zdrowiu Akademii Medycznej we Wrocławiu. Prowadzę badania do mojej pracy magisterskiej w ramach seminarium w Katedrze Pedagogiki Zdrowia. Moja praca poświęcona jest postawom względem zdrowia i aktywności ruchowej. Stąd moja prośba do Was o pomoc i wypełnienie dwóch krótkich kwestionariuszy. Większość pytań stanowią pytania zamknięte, odpowiedź na nie zajmuje około 10 minut.
Proszę o odzew wegetarian, wegan lub makrobiotyków, którzy ukończyli 15 roku życia. Staż na diecie nie ma znaczenia. Mój adres e-mail amwro@o2.pl. Używam też gg 3144698.
To co, pomożecie?
Pozdrawiam,
Wojtek
PS. Sprawa pilna
[ Dodano: 2011-06-05, 18:56 ]
Przeniosłem ankietę do Internetu, teraz można hxxp://www.ankietka.pl/ankieta/65164/wybrane-zagadnienia-problematyki-zdrowia-badanie-osob-stosujacych-okreslona-diete.html]wypełnić ją on-line.
Proszę klikajcie i odpowiadajcie, do tej pory bardzo mało osób odpowiedziało na mój apel.
Bardzo dziękuję wszystkim osobom, które już mi pomogły
[ Dodano: 2011-06-09, 21:44 ]
Bardzo dziękuję wszystkim, którzy poświęcili swój cenny czas i wypełnili ankietę. Mam już wystarczająco materiału do badania, zatem kasuję ankietę. |
|