|
Zachowania związane ze zdrowiem |
| Autor |
Wiadomość |
marti8
|
Wysłany: 2011-08-20, 19:17 Zachowania związane ze zdrowiem
|
|
|
Witam serdecznie! Jestem studentką Uniwersytetu Śląskiego w Katowicach i obecnie piszę pracę magisterską na temat zachowań związanych ze zdrowiem - w związku z tym mam prośbę do szanownych Forumowiczów - jeśli możecie poświęcić kilka minut na wypełnienie poniższego kwestionariusza potrzebnego do pracy magisterskiej - to proszę kliknijcie na link znajdujący się poniżej:
hxxp://moje-ankiety.pl/respond-13015/sec-0jHgVGmH.html
Informacje, które uzyskam od Państwa, zostaną wykorzystane anonimowo do obliczeń, których celem jest stworzenie jak najlepszej wersji ankiety do badania zachowań związanych ze zdrowiem.
Z góry dziękuję za Państwa pomoc i serdecznie pozdrawiam! |
|
|
|
 |
an
spec od łudzenia się
Pomogła: 26 razy Dołączyła: 11 Lip 2008 Posty: 1316
|
Wysłany: 2011-08-21, 00:09
|
|
|
Mi czasami brakowało czegoś między rzadko a często np "czasami", "pół na pół" (np ze snem)
zaś w odpowiedziach jak to wpływa, brakuje przynajmniej czasem opcji "różnie", "to zależy" a także "nie wiem" |
|
|
|
 |
mamka_klamka
Pomogła: 5 razy Dołączyła: 13 Wrz 2010 Posty: 100 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 2011-08-21, 00:29
|
|
|
| Mi też brakowało opcji " to zależy". |
_________________ hxxp://lilypie.com] hxxp://lilypie.com] hxxp://lilypie.com] |
|
|
|
 |
bronka
Supergirls don t cry
Pomogła: 83 razy Dołączyła: 02 Lip 2009 Posty: 6426
|
Wysłany: 2011-08-24, 15:46
|
|
|
a ja chciałam wypełnić, ale cierpliwości mi zabrakło. Wyjątkowo niefortunna ta ankieta |
|
|
|
 |
agus

Pomogła: 44 razy Dołączyła: 11 Cze 2007 Posty: 1050 Skąd: Biała Podl./So'ton
|
Wysłany: 2011-08-24, 16:44
|
|
|
| Wypełniłam, z niejakim trudem, i nielogiczne odpowiedzi mi czasem wychodziły. Np. 'Palę papierosy' - odpowiedź: 'Bardzo rzadko/wcale' i w następnym pytaniu znów mam stwierdzenie: 'Palę papierosy - moim zdaniem to zachowanie wpływa na zdrowie następująco...' |
|
|
|
 |
|
|