wegedzieciak.pl wegedzieciak.pl
forum rodzin wegańskich i wegetariańskich

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Przepowiednie jasnowidzów
Autor Wiadomość
Mirka

Wysłany: 2011-08-31, 16:02   Przepowiednie jasnowidzów

W maju br. w telewizji śniadaniowej usłyszałam wypowiedź jasnowidza Krzysztofa Jackowskiego, że za dwa miesiace padnie giełda. Trochę akcji mam, ale obśmiałam się jak chomik z przepowiedni i zapomniałam o niej .
W lipcu giełda padła i do dzis się nie podniosła.
Dziś czytam:
hxxp://www.wspolczesna.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20110726/KRAJSWIAT/395898796

Przestać jeździć metrem, przykryć się białym prześcieradłem......

MartaJS 

Pomogła: 101 razy
Wysłany: 2011-08-31, 16:12   

Mam nadzieję, że nie machnął się o tydzień, bo 14-15.10 mam jechać do Wawy... ;-)

hxxp://www.kurazdoktoratem.blogspot.com

wegedyniak

Wysłany: 2011-09-01, 07:00   

To lepiej nie jedź jeśli Ci życie miłe.
Z tymi sprawami nie ma żartów.
Zerknij na stronę Jackowskiego ile podziękowań dostał za trafne wizje.

squamish 

Pomogła: 18 razy
Wysłany: 2011-09-01, 08:25   

Jasnowidztwa to jakieś nie moje klimaty :mryellow: ale lubie tego gościa znaczy Jackowskiego.

Pipii 

Pomogła: 37 razy
Wysłany: 2011-09-01, 08:38   

Uważam, iż nie powinno się brać całkiem serio takich przepowiedni, tzn. przeczytaliśmy, dzięki Mirce, ale nie powinniśmy o tym myśleć i wspierać naszymi myślami naładowanymi strachem obrazu tego, co niby zobaczyli dani jasnowidze. Bardzo często dostaje się do społeczeństwa informacja o jakimś zagrożeniu, aby społeczeństwo wystraszyć, wraz ze strachem i lękiem pojawiają się myśli, które wspierają daną wizję, która staje się silna i .. coraz bardziej rzeczywista - tak działa magia myśli i wizualizacji, a negatywne, złe, pełne strachu, lęku myśli mają nawet silniejszą moc twórczą niż te przesycone Miłością, tak więc - stanie się co stać się ma. Ja jestem dobrej myśli i WIZUALIZUJĘ to, aby w Polsce cały czas było i jest bezpiecznie, spokojnie i dobrze. Amen :-)

pyz

Wysłany: 2011-09-02, 21:59   

A jak działa taka informacja? :

Tadeusz Rydzyk morduje odbiorców fal elektromagnetycznych.

Porównaj z info: hxxp://iddd.de/umtsno/pappl.htm]hxxp://rakotwórczy Watykan

bojster 

Wysłany: 2011-09-02, 22:17   Re: Przepowiednie jasnowidzów

Mirka napisał/a:
W maju br. w telewizji śniadaniowej usłyszałam wypowiedź jasnowidza Krzysztofa Jackowskiego, że za dwa miesiace padnie giełda. Trochę akcji mam, ale obśmiałam się jak chomik z przepowiedni i zapomniałam o niej .
W lipcu giełda padła i do dzis się nie podniosła.
Dziś czytam:
hxxp://www.wspolczesna.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20110726/KRAJSWIAT/395898796

Przestać jeździć metrem, przykryć się białym prześcieradłem......

O zamachu w Wawie już czytałem, ale to inny jasnowidz i nie wiadomo czy tak samo dobry. Tu coś jeszcze o Jackowskim, powinno cię zaciekawić:
hxxp://wiadomosci.wp.pl/kat,91682,title,Znany-jasnowidz-ostrzega-Platforme,wid,12433734,wiadomosc.html

wegedyniak

Wysłany: 2011-09-12, 21:25   

" Krzysztof Jackowski poznał Andrzeja Leppera pod koniec lat 90. przy okazji produkcji filmu "Jasnowidz" Marii Zmarz-Koczanowicz. Wówczas, jak mówi, przepowiedział politykowi, że spędzi dwie kadencje w parlamencie, otrze się o rząd, a potem spotka go "śmierć polityczna" ... (więcej:hxxp://wiadomosci.wp.pl/kat,1329,title,Lepper-ganil-mnie-za-papierosy-nie-poszedlby-na-sznur,wid,13665182,komentarz.html?ticaid=1d035&_ticrsn=3]hxxp:// Jackowski o Lepperze)

" Taki będzie 2011 rok! Przepowiednia jasnowidza z Człuchowa Krzysztofa Jackowskiego dla Polski i świata - artykuł z 08 stycznia 2011 "
hxxp://www.npn.org.pl/?p=2245]hxxp:// Jackowski o 2011 r.

"Krzysztof Jackowski - Człowiek, który czyta Boga"
hxxp://www.angelus-silesius.pl/articles/jackowski.html]hxxp:// wizje wizjonera

pyz

Wysłany: 2011-09-12, 23:21   

Chyba najwięcej o Jackowskim:
hxxp://kodczasu.pl/viewtopic.php?t=726&postdays=0&postorder=asc&start=75]hxxp://kodczasu.pl/...

wegedyniak

Wysłany: 2011-09-13, 18:53   

" ...Są wizje, o których Jackowski nie chce opowiadać. Widział śmierć Jaroszewiczów i generała Marka Papały. - Za tymi zabójstwami stoją bardzo potężni ludzie. Ja chcę żyć - mówi krótko, tłumacząc swoje milczenie na ten temat. ..."
... hxxp://www.gwiazdy.com.pl/component/content/article/4535-KRZYSZTOF%20JACKOWSKI%20-%20JASNOWIDZ%20OD%20ZAGINIONYCH]hxxp://www.jasnowidz.Jackowski...

" ... "Jedziemy poznać ministra". I tak - we włoskiej restauracji - spotkałem ministra sportu Jacka Dębskiego. Jego nazwisko nic mi wtedy nie mówiło. Razem z nim było dwóch wyglądających na biznesmenów Polaków (niewykluczone, że jednym z nich był Ryszard Kozina znany jako Ricardo Fanchini - jeden z szefów mafii w Europie, zamieszany w sprawę zabójstwa Papały). Oprócz Polaków jakiś Włoch - według "Pershinga" wysoko postawiony mafioso z cosa nostry oraz młody szczupły facet. "Krzychu, przyjrzyj się dobrze temu chudemu" - szepnął mi do ucha "Pershing". "To wnuk Ala Capone". Całe towarzystwo dobrze się znało, widać, że Włosi byli kumplami Dębskiego. Byłem zaskoczony zachowaniem ministra Dębskiego. Zachowywał się jak król, wszystko wiedział najlepiej. "Pershinga" traktował z góry, jakby ten był jego podwładnym. Przy stoliku siedziały dwie panie, które bardzo zainteresowały się tym, że jestem jasnowidzem. "Ciekawe, co by było, gdyby jasnowidz mnie dotknął" - zagaiła jedna z nich. "No, jak to co?" zaburczał Dębski. "Poczułabyś się dotknięta". Wyszedłem do toalety na papierosa, za mną "Pershing". "Kto to jest? Jak on się zachowuje" - wypytywałem o Dębskiego. Andrzej na to: "Krzychu, to jest bardzo niebezpieczny człowiek. Nie możesz go obrażać, cokolwiek by ci powiedział". Były minister sportu Jacek Dębski zginął od kul w kwietniu 2001 roku. ... "
... hxxp://www.nautilus.org.pl/?p=artykul&id=1088]hxxp:// mafie w Polsce...

Polska nie przypadkowo została wybrana do organizacji "euro 2012". Niby było losowanie organizatora - sztuczka zaplanowanego wybrania Polski udała się.
Niby jest wszystko OK ale coś wisi w powietrzu, jakieś zagrożenie nagłym, niespodziewanym niszczycielskim działaniem.

Odpowiedz do tematu