|
wegedzieciak.pl
forum rodzin wegańskich i wegetariańskich
|
|
Kanapa do oddania Poznań |
| Autor |
Wiadomość |
sunny
don't worry

Pomogła: 12 razy Dołączyła: 02 Mar 2011 Posty: 891 Skąd: Poznań/Plewiska
|
Wysłany: 2011-12-01, 10:23 Kanapa do oddania Poznań
|
|
|
Mam do oddania kanapę, stan jej jest bardzo dobry, wygląd jak na zdjęciach. Kanapa ma tylko jeden feler - jeden z moich kotów potraktował ją jak kuwetę w czasie naszego wyjazdu. Ponieważ i tak planowaliśmy jej wymianę nie podejmowaliśmy większych wysiłków sprania zapachu, ale może ktoś ma jakiś magiczny sposób lub ew. pewnie pomoże wymiana wkładu w tych poduchach, na których się siedzi.
Kanapa jest szeroka (spokojnie na 2-3 osoby siedzące), można na niej spać (komfortowo 2 osoby), ma też skrzynię na pościel. Odbiór w Plewiskach. Kanapa jest do wzięcia oczywiście za darmo z uwagi na koci mankament.
hxxp://imageshack.us/photo/my-images/546/kanapa1hd.jpg/]
hxxp://imageshack.us/photo/my-images/72/kanapa2y.jpg/] |
_________________ hxxp://www.suwaczki.com/] |
|
|
|
 |
nadzieja2011
Pomogła: 1 raz Dołączyła: 29 Lis 2011 Posty: 57 Skąd: Konin/Poznań
|
Wysłany: 2011-12-01, 13:47
|
|
|
Polecam "urine off" środek dość drogi, ale skuteczny w butelce do spryskiwania, świetnie wyciąga zapachy po kotach, jego zaletą jest też to, że nie tylko niweluje zapach dla człowiek, ale także dla zwierzaka, co ma sprawić, aby ponownie się nie załatwiał w to miejsce, na ogół działa chyba, ze zwierzak ma problem behawioralny, ale w tym przypadku raczej, nie bo jak sama napisałaś stało się to podczas wyjazdu.
 |
|
|
|
 |
sunny
don't worry

|
Wysłany: 2011-12-01, 14:16
|
|
|
Akurat Urine Off psikaliśmy pobieżnie - zdecydowanie wymagane jest porządniejsze czyszczenie ale tak jak pisałam, nie przykładaliśmy się dokładnie do prania kanapy, bo i tak planowaliśmy wymianę. Nowa jest już zamówiona, także ta definitywnie musi zniknąć |
|
|
|
 |
helioza
|
Wysłany: 2011-12-02, 11:35
|
|
|
Ja, ja bym chciała, tylko nie wiem, kiedy udałoby mi się odebrać... Musze wymienić wersalkę, którą mój szczur potraktował jako gniazdo oraz toaletę Zapach uda się może wywabić, dziur już sie nie pozbędę :)Jeśli to aktualne, podaj proszę wymiary mniej więcej, muszę sprawdzić, czy zmieści się do samochodu. |
|
|
|
 |
sunny
don't worry

|
Wysłany: 2011-12-04, 10:07
|
|
|
Kanapa jest aktualna i dość pilna, bo właśnie okazało się, że zamówiona już jest do odbioru. Wymiary całkowite 180cm (długość) 90cm (zarówno wysokość, jak i głębokość) - dość spory, solidny mebel.
[ Dodano: 2011-12-12, 08:23 ]
Kanapa nieaktualna |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|