wegedzieciak.pl wegedzieciak.pl
forum rodzin wegańskich i wegetariańskich

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Kanapa do oddania Poznań
Autor Wiadomość
sunny 
don't worry

Pomogła: 12 razy
Wysłany: 2011-12-01, 10:23   Kanapa do oddania Poznań

Mam do oddania kanapę, stan jej jest bardzo dobry, wygląd jak na zdjęciach. Kanapa ma tylko jeden feler - jeden z moich kotów potraktował ją jak kuwetę w czasie naszego wyjazdu. Ponieważ i tak planowaliśmy jej wymianę nie podejmowaliśmy większych wysiłków sprania zapachu, ale może ktoś ma jakiś magiczny sposób lub ew. pewnie pomoże wymiana wkładu w tych poduchach, na których się siedzi.
Kanapa jest szeroka (spokojnie na 2-3 osoby siedzące), można na niej spać (komfortowo 2 osoby), ma też skrzynię na pościel. Odbiór w Plewiskach. Kanapa jest do wzięcia oczywiście za darmo z uwagi na koci mankament.

hxxp://imageshack.us/photo/my-images/546/kanapa1hd.jpg/]

hxxp://imageshack.us/photo/my-images/72/kanapa2y.jpg/]

nadzieja2011 

Pomogła: 1 raz
Wysłany: 2011-12-01, 13:47   

Polecam "urine off" środek dość drogi, ale skuteczny w butelce do spryskiwania, świetnie wyciąga zapachy po kotach, jego zaletą jest też to, że nie tylko niweluje zapach dla człowiek, ale także dla zwierzaka, co ma sprawić, aby ponownie się nie załatwiał w to miejsce, na ogół działa chyba, ze zwierzak ma problem behawioralny, ale w tym przypadku raczej, nie bo jak sama napisałaś stało się to podczas wyjazdu.

sunny 
don't worry

Wysłany: 2011-12-01, 14:16   

Akurat Urine Off psikaliśmy pobieżnie - zdecydowanie wymagane jest porządniejsze czyszczenie ;-) ale tak jak pisałam, nie przykładaliśmy się dokładnie do prania kanapy, bo i tak planowaliśmy wymianę. Nowa jest już zamówiona, także ta definitywnie musi zniknąć ;-)

helioza 

Wysłany: 2011-12-02, 11:35   

Ja, ja bym chciała, tylko nie wiem, kiedy udałoby mi się odebrać... Musze wymienić wersalkę, którą mój szczur potraktował jako gniazdo oraz toaletę :) Zapach uda się może wywabić, dziur już sie nie pozbędę :)Jeśli to aktualne, podaj proszę wymiary mniej więcej, muszę sprawdzić, czy zmieści się do samochodu.

sunny 
don't worry

Wysłany: 2011-12-04, 10:07   

Kanapa jest aktualna i dość pilna, bo właśnie okazało się, że zamówiona już jest do odbioru. Wymiary całkowite 180cm (długość) 90cm (zarówno wysokość, jak i głębokość) - dość spory, solidny mebel.

[ Dodano: 2011-12-12, 08:23 ]
Kanapa nieaktualna ;-)

Odpowiedz do tematu