wegedzieciak.pl wegedzieciak.pl
forum rodzin wegańskich i wegetariańskich

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Byłem na Harpaganie
Autor Wiadomość
sebusel 

Wysłany: 2007-11-05, 21:22   

Dziękuję za wyrazy uznania :-D , trzymajcie kciuki na wiosnę, może tym razem uda mi się zaliczyć całe 100km i zdobyć tytuł harpagana
raz już byłem blisko 82km i osiągnięty 13PK (16PK to meta), ale czasu zabrakło, tzn. mijały już 24h, dotarliśmy do punktu minutę przed zamknięciem i ostatnie kilkaset metrów musieliśmy biec

Agniecha 

Wysłany: 2007-11-05, 21:32   

sebusel, No ja bym sie na samotna wędrówkę nie odważyła. nie ufam swoim umiejętnościom na tyle- jak do tej pory na wszystkich imprezach szłam w małej grupie albo w parze.
A odnośnie tych widocznych na mapie przecinek a w terenie ich braku. Zawsze biorę poprawkę z uwzględnieniem roku stworzenia mapy (zazwyczaj na Harpie są to lata 70) im starsza mapa tym mój wariant jest ostrożniejszy. Och tęskni mi sie do łazikowania.
U mnie w rodzinie dokładnie tak samo jak u pao, tylko ja lubię sie włóczyć. Oliwcia po jakimś czasie karze się nieść a Cyprian zaczyna wzdychać :roll: Co oznacza, że niby mu się podoba ale można by już wracać :-/
A ja na nowo chyba juz po raz "enty" wczoraj zaczęłam biegać oj powiem .... było ciężko, a Cypek jak wróciłam -cała spocona i ledwie dysząca - powiedział "O mamo już wróciłaś a czemu tak krótko ? :shock: " Uch

sebusel 

Wysłany: 2007-11-05, 22:35   

Agniecha napisał/a:
"O mamo już wróciłaś a czemu tak krótko ?

:mryellow: :mrgreen:

YolaW 

Pomogła: 39 razy
Wysłany: 2007-11-05, 23:07   

Sebusel jestem pełna podziwu i gratuluję!! Trzymam też kciuki za wiosennego Harpagana!
Ja na razie mogę się zapisać do ewentualnej drużyny ciężarnych i potem matek z dzieckiam w nosidle :) Ale może i taka drużyna powstanie i będziemy sie włóczyć po lasach? :) Oczywiście mniej harpaganowo ze względu na dzieciaki :)
Ponad rok temu poszłam na Noc Krawculi, ale byłam słabo przygotowana i nie ukończyłam :( Niemniej jednak przygoda też fajna no i zaliczyłam kolejne nocne chodzenie po lesie w górach (co uwielbiam!!) :)

Odpowiedz do tematu