Mikarin
szczylowa mama

Pomogła: 16 razy Dołączyła: 13 Wrz 2011 Posty: 2500 Skąd: Wałbrzych
|
Wysłany: 2012-01-16, 17:00 Wegetariański karnawał
|
|
|
Dostałam na mail zaproszenie, czy raczej informację. Ja nie mam okazji skorzystać, ale może znajda się inni, którym ta informacja się przyda:
| Cytat: |
Serdecznie zapraszamy na karnawałową imprezę muzyczno - taneczną VEGA PARTY bez alkoholu i dymu papierosowego!
W przyjaznej atmosferze miejsca Bar Vega dobra energetyczna muzyka, dobre towarzystwo wprowadzają w pozytywny nastrój. Serwujemy zdrowe świeże soki i wegetariańskie potrawy.
zagra DJ Tomek Czyba - muzyk, podróżnik, multiinstrumentalista z radiowym doświadczeniem. Korzystając ze znajomości muzycznej energii od rytmów Indian z obu Ameryk, przez muzykę arabską, aż po mistrzostwo wykonawców z dalekiej Azji, Japonii, dobierze właściwe dla wieczoru nuty.
Zdrowe soki, napoje i pyszne potrawy wegetariańskie zaserwuje Bar Vega.
termin: piątek 27 stycznia 2012, godz. 19:00 – 23:00
miejsce: Vega - Bar wegetariański, ul. Sukiennice 1/2 (Rynek)
Wstęp: normalny 15zł, ulgowy 12 zł. Ulgowe bilety dla studentów, emerytów i osób, które do dnia 24.01.2012 wpiszą się na listę vegaparty1@o2.pl |
|
_________________ hxxp://pierwszezabki.pl] hxxp://lilypie.com] hxxp://daisypath.com] hxxp://daisypath.com] hxxp://www.kornela-m.blogspot.com/]blog? zapraszam!
SELER RULEZ! | Nie łączę wegetarianizmu z filozofią, więc jak czasem coś palnę - proszę o wyrozumiałość! Dziękuję
hxxp://wegedzieciak.pl/viewtopic.php?p=651569#651569]Zbieram na rower - zapraszam! |
|