|
NIEAKTUALNE moje dziecko - moja historia |
| Autor |
Wiadomość |
antropolozka
|
Wysłany: 2012-03-14, 14:55 NIEAKTUALNE moje dziecko - moja historia
|
|
|
| Bardzo przepraszamy, ale z przyczyn technicznych (niezależnych od nas) post jest już nieaktualny - prosimy administratora o usunięcie. |
| Ostatnio zmieniony przez antropolozka 2012-03-14, 19:56, w całości zmieniany 3 razy |
|
|
|
 |
kasienka

Pomogła: 123 razy Dołączyła: 02 Cze 2007 Posty: 8362 Skąd: Poznań
|
Wysłany: 2012-03-14, 15:27
|
|
|
Wypełniłam, ciekawa ankieta choć niektóre pytania są nie do końca zrozumiale sformułowane - np to dotyczące antykoncepcji przed ciążą bez "podpunktów". Nie byłam pewna czy dotyczy również ojca dziecka czy wyłącznie innych partnerów.
Ciekawam, czy badania mają związek z p Pawłowskim, którego niezbyt podobający mi się artykuł nt. równouprawnienia an wrzuciła niedawno na forum pewnie poniekąd tak, bo zdaje się że on tam pracuje, co nie? Aż się boję co wyjdzie z tych badań |
|
|
|
 |
priya
Pomogła: 77 razy Dołączyła: 12 Lis 2008 Posty: 5315 Skąd: Bielsko-Biała
|
Wysłany: 2012-03-14, 16:36
|
|
|
| A gdzie adres strony z ankietą?? |
_________________ hxxp://lilypie.com]
hxxp://lilypie.com] |
|
|
|
 |
Capricorn
2radical4u
Pomogła: 89 razy Dołączyła: 04 Cze 2007 Posty: 6526
|
Wysłany: 2012-03-14, 17:10
|
|
|
| ??? |
_________________ this is the strangest life I've ever had...
Niniejszym oświadczam, iż wszystkie moje wypowiedzi zawierają wyłącznie moje spojrzenie na omawiany temat. Nikogo do niczego nie nakłaniam. Dziękuję za uwagę. |
|
|
|
 |
antropolozka
|
Wysłany: 2012-03-14, 18:58
|
|
|
Sprostowanie:
Przepraszamy, ale w ankiecie zostały zawarte pytania odnoszące się do przekrojowej, niewyspecjalizowanej pod żadnymi względami grupy kobiet. Po tym, jak umieściłyśmy post na forum rodzin wegańskich i wegetariańskich, chciałyśmy do ankiety dodać pytanie dotyczące diety (która może być pewnego rodzaju predyktorem jakościowym, mającym wpływ na zmienne zależne w naszych analizach). Niestety, ankieta jest skonstruowana tak, że po jej aktywacji nie można już dodawać ani usuwać pytań (można zmieniać ewentualnie istniejące pytania).
Bardzo nam przykro, bo wzbogaciłoby to nasze wyniki, ale jest już za późno, ponieważ uzbierało się do tej pory ponad 100 ankiet, których nie da się już zmienić.
W każdym razie dziękujemy za zainteresowanie i wypełnienie ankiety.
Jeśli są Panie zainteresowane wynikami tych badań, to na stronie antrolab.pl z czasem pojawi się krótkie podsumowanie wyników.
Serdecznie pozdrawiamy,
zespół badawczy antrolab.pl |
|
|
|
 |
Anja

Pomogła: 78 razy Dołączyła: 13 Paź 2008 Posty: 3747 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 2012-03-14, 21:16
|
|
|
| antropolozka napisał/a: | | Jeśli są Panie zainteresowane wynikami tych badań, to na stronie antrolab.pl z czasem pojawi się krótkie podsumowanie wyników. |
A tak mniej więcej kiedy, bo chciałabym zajrzeć i zobaczyć, co z tych badań wynikło? |
|
|
|
 |
antropolozka
|
Wysłany: 2012-03-14, 21:49
|
|
|
wstępnie planujemy tak na maj/czerwiec (oczywiście plus/minus) |
|