|
wegedzieciak.pl
forum rodzin wegańskich i wegetariańskich
|
|
Zbieramy nakrętki ! |
| Autor |
Wiadomość |
Joanna Roubo
|
Wysłany: 2010-04-07, 20:42
|
|
|
| poszukuję w Gdańsku miejsca gdzie mogę oddać nakrętki /zbieramy już ponad rok/ latem był w Sopocie na Molo pojemnik ale teraz nie wiem co mam z nimi zrobić jest tego chyba ze trzy reklamówki /zalegaja w piwnicy/ może ktoś mi poda gdzie to mogę oddać ????????? |
|
|
|
 |
Lily

Pomogła: 425 razy Dołączyła: 04 Cze 2007 Posty: 18041
|
Wysłany: 2010-04-07, 20:56
|
|
|
Joanna Roubo, może hxxp://filipjanowski.blog.onet.pl/Zbieramy-nakretki-na-wozek-dla,2,ID322230948,n ?
[ Dodano: 2010-04-07, 21:59 ]
| Kahela napisał/a: | | a wKrakowie nie zbieraja gdzies ? | chyba gdzieś tu hxxp://www.zakretki.info/krakow.html ? |
_________________ hxxp://www.wegetarianskiblog.blox.pl]Blog wegetariańskihttp://www.zielonastrona.blogspot.com], blog mniej wegetariański |
|
|
|
 |
Ewelina7
|
Wysłany: 2012-02-16, 19:51
|
|
|
„Zakrętki.info – pomagamy nie tylko przyrodzie…” to największa, ogólnopolska akcja, która prowadzona jest pod patronatem Uniwersytetu Rolniczego w Krakowie. Na czym polega? Zbieramy plastikowe zakrętki z produktów spożywczych, chemicznych i przemysłowych, posiadających oznaczenia PP, PE lub „trójkącik ze strzałek”. Wszystkie zebrane zakrętki trafiają do firm recyklingowych, które za skup surowca wpłacają określony ekwiwalent pieniężny, na subkonto niepełnosprawnego dziecka w Organizacjach Pożytku Publicznego.
Poszukujemy nowych koordynatorów, którzy będą chcieli wesprzeć nasze działania w określonych częściach Polski. Do zadań koordynatora należy m.in. organizacja miejsca zbiórki, pakowanie zakrętek, stały kontakt z podmiotami współpracującymi z naszą akcją w swoim regionie oraz koordynacja pracy wolontariuszy na podległym terenie.
Poszukujemy osób o wielkim sercu, które poprzez swoje proekologiczne działania (zbierając plastikowe zakrętki z różnych opakowań), jednocześnie chcą pomagać niepełnosprawnym dzieciom. Przyłącz się do nas jeśli masz otwarte serce, własne pomysły i siłę do pomocy innym. Wszystkich zainteresowanych, którzy chcą włączyć się do akcji, prosimy o kontakt drogą elektroniczną (gosia@zakretki.info) z naszym specjalistą ds. koordynatorów i punktów zbiórek, Małgorzatą Wróbel. Wszelkie informacje na temat całego przedsięwzięcia, uzyskać można na oficjalnej stronie internetowej www.zakretki.info. Całość naszych działań to 100% wolontariat.
Można nas znaleźć także na Facebooku: hxxps://www.facebook.com/zakretki.info. |
|
|
|
 |
Bartosz
Skup Nakrętek
|
Wysłany: 2012-03-16, 09:34 SKUP NAKRĘTEK ZAKRĘTEK KORKÓW ORAZ INNYCH
|
|
|
Witam
Skupuję plastikowe korki zakrętki nakrętki oraz inne zajmuję się bezpośrednio produkcją z tworzyw sztucznych nie jestem pośrednikiem. Oferuję pozytywne warunki współpracy wszystkich zainteresowanych zapraszam do kontaktu 530 963 115 plastikowo@interia.eu |
_________________ Witam
Zajmujemy się handlem oraz produkcją tworzywami sztucznymi skupujemy plastikowe zakrętki nakrętki korki oraz inne, oferujemy pozytywne warunki współpracy wszystkich zainteresowanych zapraszam do kontaktu 530 963 115 |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|