|
Suplementy - które i czy warto ? |
| Autor |
Wiadomość |
Juzu
|
Wysłany: 2011-03-26, 08:12 Suplementy - które i czy warto ?
|
|
|
hxxp://www.informationisbeautiful.net/play/snake-oil-supplements/
Spis i ocena skuteczności wielu popularnych suplementów i ziół według najnowszych badań naukowych. Jeżeli ktoś ma jakieś wątpliwości czy warto coś kupić czy też nie, to polecam tę stronę. |
|
|
|
 |
Yzma
na start - laktoovo

Pomogła: 2 razy Dołączyła: 19 Sty 2011 Posty: 256 Skąd: Silesia
|
Wysłany: 2011-03-26, 10:37
|
|
|
ciekawie zrobiona strona
najlepsze że na odchudzanie najskuteczniejszy jest cynamon! |
_________________ Nie rezygnuj nigdy z celu tylko dlatego że osiągnięcie go wymaga czasu.
Czas i tak upłynie... |
|
|
|
 |
puszczyk

Pomogła: 102 razy Dołączyła: 03 Cze 2007 Posty: 5319
|
Wysłany: 2011-10-18, 08:14
|
|
|
Juzu, świetna stronka. |
|
|
|
 |
olgasza
królowa życia

Pomogła: 124 razy Dołączyła: 02 Cze 2007 Posty: 3140
|
Wysłany: 2012-04-11, 09:35
|
|
|
stronki jeszcze nie zdążyłam dokładnie przestudiować, ale mam pytanie z trochę innej beczki - pewna pani reklamowała mi dzisiaj preparat Flavon - hxxp://www.flavonmax.pl/pl .
Czy ktoś ma z tym jakieś doświadczenia?
Odstrasza mnie system MLM, skład jest też bardzo lakoniczny (tylko nazwy owoców/warzyw), ale szukam czegoś dla mojej mamy, bo średnio u niej z dietą (plus papierosy i piwo), bardzo się postarzała ostatnio
[ Dodano: 2012-04-12, 11:15 ]
edit: akurat mi się wczoraj zgadało z kumpelą, że ona kupiła ten flavon dla swojego dziecka i mówi, że obrzydliwe w smaku, a do tego słoiczek kosztuje 160zł
Więc raczej odpada. |
_________________ hxxp://ekostyl.blogspot.com/ |
|
|
|
 |
Kawonka
Pomogła: 14 razy Dołączyła: 26 Maj 2011 Posty: 284
|
Wysłany: 2012-04-17, 16:06
|
|
|
Ja mam. Nie cierpię suplementów w żadnej postaci, ale musiałam się z nimi przeprosić w zeszłym roku po krwotokach z nosa i transfuzji krwi. Za mało jej dostałam, trafiłam do szpitala z anemią (hemoglobina 6,6), wyszłam z anemią (8,3). Jadłam flavon green, po 2 miesiącach i 3 opakowaniach dobiłam do normy.
Alternatywą był tardyferon, po którym wymiotuję, i "oczywiście" zalecenie jedynej słusznej diety, nie skorzystałam. Na diecie wegańskie i flavonie wyszłam na prostą. Jeśli o mnie chodzi, polecam. |
_________________ hxxp://www.suwaczki.com/]
hxxp://www.suwaczki.com/] |
|
|
|
 |
|
|