|
Znowu się witam:) |
| Autor |
Wiadomość |
tutusia
Dietetyczka
|
Wysłany: 2012-04-25, 11:18
|
|
|
| Dwudziestoparoletni chłopak dowiedział się, że jego ojciec ma chorobę nowotworową, trochę spanikował i zaczął szukać alternatywnych metod leczenia, bo wszyscy znani mu ludzie skierowani na chemioterapie nie przeżyli takowej. Szukał "wit B17" i innych cudownych środków leczących raka. Ja bardzo delikatnie opowiedziałam o wszystkim, co wiem na temat B17, przedstawiłam swoją wiedzę i doświadczenia. Wtedy się dowiedziałam, że jestem w zmowie i nie chcę nikomu pomóc |
_________________ www.DietKlinika.pl |
|
|
|
 |
bronka
Supergirls don t cry
Pomogła: 83 razy Dołączyła: 02 Lip 2009 Posty: 6426
|
Wysłany: 2012-04-25, 12:11
|
|
|
A dlaczego się tak denerwujesz? Jeśli na mnie to sorry- spytałam tylko
Jak się pracuje z ludźmi to trzeba się nastawić, ze mogą mieć różne poglądy i spojrzenie na życie. Nie trzeba się od razu wpieniać. |
|
|
|
 |
tutusia
Dietetyczka
|
Wysłany: 2012-04-25, 12:29
|
|
|
Nie, nie na Ciebie Rzecz w tym, że ja się bardzo angażuję w to, co robię. A ludzi po kuracji B17 widziałam na własne oczy i naprawdę wiem o czym mówię. Zawsze szukam wiarygodnych źródeł każdej informacji. Efekt jest taki, że ludzie wszystkożerni mają mnie za opętaną weganizmem, a weganie często zarzucają mi zbytni konserwatyzm i przywiązanie do podręcznikowej dietetyki
icoztego, przepraszam, że musiałaś czekać. Zapomniałam komu i gdzie obiecałam przepis. Jest tutaj hxxp://wegedzieciak.pl/viewtopic.php?t=12419 |
_________________ www.DietKlinika.pl |
|
|
|
 |
bronka
Supergirls don t cry
Pomogła: 83 razy Dołączyła: 02 Lip 2009 Posty: 6426
|
Wysłany: 2012-04-25, 12:40
|
|
|
| tutusia napisał/a: | | ludzie wszystkożerni mają mnie za opętaną weganizmem, a weganie często zarzucają mi zbytni konserwatyzm i przywiązanie do podręcznikowej dietetyki |
i jeszcze dalej to wszystko brnie |
|
|
|
 |
lamialuna
Pomogła: 2 razy Dołączyła: 16 Cze 2010 Posty: 1396 Skąd: Eire
|
Wysłany: 2012-05-22, 11:35
|
|
|