wegedzieciak.pl wegedzieciak.pl
forum rodzin wegańskich i wegetariańskich

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Poszukuję osób do pisania artykułów o zwierzakach na portal
Autor Wiadomość
sunny 
don't worry

Pomogła: 12 razy
Wysłany: 2012-07-09, 19:34   Poszukuję osób do pisania artykułów o zwierzakach na portal

Dziewczyny oraz Chłopaki 8-) Poszukuję osób, które chciałyby współpracować z moją firmą i pisać artykuły na temat zwierzaków na portal w ramach pracy zdalnej:
- artykuły mają dotyczyć opieki, pielęgnacji, żywienia, wychowania, hodowli - słowem utrzymania w domu zwierzaka; głównie interesują nas psy i koty, ale także gryzonie, fretki, króliki, w późniejszym czasie chętnie podjęłabym także współpracę z osobą znającą się na akwarystyce/terrarystyce.
- artykuły z założenia nie będą długie (max około 2. stron), ale mają być wartościowe dla czytelnika oraz dające się czytać ;-) można opierać się na wiedzy własnej, zweryfikowanej wiedzy źródłowej, etc. oczywiście możemy konsultować/podpowiadać tematy
- współpraca w ramach umowy o dzieło, z moją firmą - wszystko jest legal
- co do szczegółów to są one do dogadania - możemy się umówić na jakiś cykl artykułów albo np. na bardziej stałą współpracę.
Po szczegóły piszcie proszę na pw, bo nie zawsze zaglądam na forum, to mogłabym nie zauważyć pytań w wątku. Generalnie nie potrzebuję cv czy innych pierdół, wystarczy zagaić na czym ewentualnie się znacie, czy macie jakieś pytania - ja na nie odpowiem i w zależności, czy Wam się spodobają szczegóły potem zrobimy sobie np. jeden próbny artykuł.

Odpowiedz do tematu