|
Petycja- przywrócenie Viburcolu! |
| Autor |
Wiadomość |
parade
|
Wysłany: 2012-09-28, 12:35 Petycja- przywrócenie Viburcolu!
|
|
|
Witam wszystkich! Zachęcam do podpisywania petycji w związku z wycofaniem Viburcolu z leków dostępnych bez recepty. Z pewnością jest wiele rodziców, którzy się z tym nie zgadzają tak jak ja. Viburcol stosuje się u niemowląt i małych dzieci w stanach niepokoju z gorączką a także bez. Pomaga również przy ząbkowaniu, kolkach i infekcjach. Po nim mój maluszek spokojnie spał Teraz ciężko go uspokoić w takich stanach..
Nie zgadzam się z tym wycofaniem, dlatego apeluję do wszystkich aby podpisywali się pod petycją: www.facebook.com/events/213517425442928 To niemożliwe, żeby lek homeopatyczny został wycofany.. |
|
|
|
 |
Agnieszka
Pomogła: 193 razy Dołączyła: 02 Cze 2007 Posty: 5199
|
Wysłany: 2012-09-28, 21:25
|
|
|
| parade: warto się przywitać. Leki homeo od dawana są wycofywane. Taki kraj |
|
|
|
 |
wiget
|
Wysłany: 2012-09-30, 08:29
|
|
|
| Viburcol nie jest wycofywany, tylko zmienił nazwę z Viburcol n na viburcol c i teraz jest dostępny tylko na receptę. Dla mnie też jest to bezsensowne , zdarzało mi się te czopki u dzieci stosować i nie było żadnych skutków ubocznych. Myślę, że te recepty to spore utrudnienie, dlatego podpiszę się pod petycją. |
|
|
|
 |
margot
|
Wysłany: 2012-09-30, 09:16
|
|
|
ale to nie pierwszy lek homeopatyczny który znikł/lub został zmieniony na receptę
Jak, Agnieszka ,pisze taki kraj , nie lubią tu homeopatii , łatwiej kupić silne leki przeciwbólowe i inne silne leki bez recepty niż leki homeopatyczne |
|
|
|
 |
|
|