|
Manifestacja w obronie koni, Wrocław |
| Autor |
Wiadomość |
patka
spaceruje :)

|
Wysłany: 2012-10-12, 14:01 Manifestacja w obronie koni, Wrocław
|
|
|
Zapraszamy na Marsz w obronie koni 14.10.2012 organizowany przez Fundację Tara we Wrocławiu.
hxxp://ratujkonie.pl/2012/10/manifestacja-w-obronie-koni/ |
_________________ hxxp://www.suwaczki.com/] |
|
|
|
 |
go.

Pomogła: 86 razy Dołączyła: 27 Lut 2011 Posty: 6285 Skąd: toro
|
Wysłany: 2012-10-13, 08:20
|
|
|
Sporo ludzi chyba będzie... po drodze do Urwiska
Mikarin, napisz o której Wy we Wrocu jutro? Bo kontaktu z Tobą nie mogę nawiązać |
_________________ "Bez odchyleń od normy niemożliwy jest postęp." Zappa |
|
|
|
 |
moony
wyjątek od reguły

Pomogła: 49 razy Dołączyła: 25 Lis 2009 Posty: 3740 Skąd: Wrocław
|
Wysłany: 2012-10-13, 16:18
|
|
|
gosia, jeśli mogę Cię prosić abyś odkupiła od Mikarin w mym imieniu wiesz-co, będę wdzięczna. Planowałam, że będę, ale wczoraj wszystkie plany wzięły w łeb. Ale będzie i tak godna reprezentacja |
_________________ mój muzyczny blog ---> www.ewabujak.blogspot.com
hxxps://www.facebook.com/they.can.rock.me?ref=hl |
|
|
|
 |
go.

|
Wysłany: 2012-10-13, 16:42
|
|
|
| moony napisał/a: |
gosia, jeśli mogę Cię prosić abyś odkupiła od Mikarin w mym imieniu wiesz-co, będę wdzięczna. |
no problem
Napisz mi smsem ile mam kasiorki przygootować, bo płatności gotówką mnie stresują |
|
|
|
 |
Mikarin
szczylowa mama

Pomogła: 16 razy Dołączyła: 13 Wrz 2011 Posty: 2500 Skąd: Wałbrzych
|
Wysłany: 2012-10-13, 16:42
|
|
|
Ha, jeszcze nie wiem. Moja pani kierowca się nie odzywa jakby co, to po prostu przyjadę Guliwerem bezpośrednio na manifest. Jesteście ugadane na 13 na kiermasz, trochę szkoda... nawet nie wiem, gdzie to. Aż tak dobrze Wrocławia nie znam... |
_________________ hxxp://pierwszezabki.pl] hxxp://lilypie.com] hxxp://daisypath.com] hxxp://daisypath.com] hxxp://www.kornela-m.blogspot.com/]blog? zapraszam!
SELER RULEZ! | Nie łączę wegetarianizmu z filozofią, więc jak czasem coś palnę - proszę o wyrozumiałość! Dziękuję
hxxp://wegedzieciak.pl/viewtopic.php?p=651569#651569]Zbieram na rower - zapraszam! |
|
|
|
 |
Mikarin
szczylowa mama

Pomogła: 16 razy Dołączyła: 13 Wrz 2011 Posty: 2500 Skąd: Wałbrzych
|
Wysłany: 2012-10-13, 16:43
|
|
|
moony, nosz kopnąć cię, babolcu? A kto komu kiedy powiedział, ze to będzie coś kosztować?? Ja sobie czegoś takiego nie przypominam |
_________________ hxxp://pierwszezabki.pl] hxxp://lilypie.com] hxxp://daisypath.com] hxxp://daisypath.com] hxxp://www.kornela-m.blogspot.com/]blog? zapraszam!
SELER RULEZ! | Nie łączę wegetarianizmu z filozofią, więc jak czasem coś palnę - proszę o wyrozumiałość! Dziękuję
hxxp://wegedzieciak.pl/viewtopic.php?p=651569#651569]Zbieram na rower - zapraszam! |
|
|
|
 |
go.

|
Wysłany: 2012-10-13, 16:49
|
|
|
| Mikarin napisał/a: | | nawet nie wiem, gdzie to. Aż tak dobrze Wrocławia nie znam... |
na zadupiu
mogę Cię włożyć w tramwaj i odebrać jak dojadę rowerem, pewnie prawie równo byśmy były
[edit]
mi się przypomniało ze chyba w Urwisku juz chyba bylas na warsztatach chu.? To w tym samym miejscu gdzie zawsze |
|
|
|
 |
|
|