|
praca w Łodzi |
| Autor |
Wiadomość |
amudabi

Pomogła: 4 razy Dołączyła: 31 Sie 2010 Posty: 132 Skąd: z domu
|
Wysłany: 2012-10-17, 18:21 praca w Łodzi
|
|
|
| witajcie, szukam bezskutecznie pracy, w tej chwili juz jakiejkolwiek czy ktos może pomóc, wie o jakichś naborach? Łódź to takie specyficzne miejsce wygląda na to że jest tu stała obsada i żadnych nowych stanowisk pracy...rany boskie, bardzo pilne, jeśli macie jakieś info, to proszę...mama Kalinki |
_________________ "zdrowia twoim zacnym myślom"
4 podstawowe zasady HUNY:
IKE - świat jest taki jaki myślisz, że jest, KALA - nie ma żadnych ograniczeń, MAKIA - Energia podąża za uwagą, MANAWA - moment mocy jest teraz.
 |
|
|
|
 |
go.

Pomogła: 86 razy Dołączyła: 27 Lut 2011 Posty: 6285 Skąd: toro
|
Wysłany: 2012-10-17, 18:32
|
|
|
wiem gdzie w Łodzi przyjmują z biegłym tureckim |
_________________ "Bez odchyleń od normy niemożliwy jest postęp." Zappa |
|
|
|
 |
edysqa

Pomogła: 6 razy Dołączyła: 02 Sie 2009 Posty: 1093 Skąd: Fasolków domek na wsi :-)
|
Wysłany: 2012-10-17, 18:56
|
|
|
amudabi, jeśli jakakolwiek to poszukaj w porcie łódź, manufakturze itp, często są ogłoszenia na sklepach |
_________________ Moje gotowanie:
www.zakreconywegeobiad.pl
bezglutenowe:
www.bezglutenowewege.blogspot.com |
|
|
|
 |
amudabi

|
Wysłany: 2012-10-17, 20:52 praca
|
|
|
wszędzie gdzie moge zostawiam albo wysyłam CV i bez odzewu, przerosło to moje najgorsze przeczucia.
Szkoda że nie znam tureckiego:) |
IKE - świat jest taki jaki myślisz, że jest, KALA - nie ma żadnych ograniczeń, MAKIA - Energia podąża za uwagą, MANAWA - moment mocy jest teraz.
 |
|
|
|
 |
go.

Pomogła: 86 razy Dołączyła: 27 Lut 2011 Posty: 6285 Skąd: toro
|
Wysłany: 2012-10-18, 07:10
|
|
|
| amudabi napisał/a: | | Szkoda że nie znam tureckiego:) |
własnie też żałowałam. Kumpel się tam załapał i zarabia jakby był prezydentem |
_________________ "Bez odchyleń od normy niemożliwy jest postęp." Zappa |
|
|
|
 |
maga
mama Zioma
Pomogła: 79 razy Dołączyła: 03 Cze 2008 Posty: 4625 Skąd: sielsko izersko
|
Wysłany: 2012-10-18, 18:23
|
|
|
amudabi, doskonale rozumiem Twoje rozterki. Też przez to przechodziłam i miałam mega deprechę
A może spółdzielnia socjalna? Oczywiście zarobki na początku nie wchodzą w grę, ale tworzysz sobie miejsce pracy. Ja jestem właśnie na etapie końcowym, niedługo ruszamy pełną parą. Nie możemy co prawda przyjmować przez rok nowych członków, ale mogę Ci polecić projekt Wiatrak.
hxxp://centrumklucz.pl/wiatrak/rekrutacja/
Trwa właśnie rekrutacja na kolejne szkolenia, może warto się tym zainteresować?
Można dostać dotację do 100000 na spółdzielnię, więc gra warta świeczki |
|
 |
amudabi

|
Wysłany: 2012-10-19, 10:22 super
|
|
|
maga, dzięki bardzo za informację na pewno się tym zaiteresuje, myslałam o spółdzielni i o otwarciu punktu przedszkolnego dla wegedzieciaczków, ale moje plany na razie spełzły przez kasę właśnie, trzeba mieć spore zaplecze własne. Miałam nawet plan biznesowy na przedszkole...nie wyszło na razie, a tu w łodzi tylko jedno takie miejsce jest z tego co wiem. Wiem że do spółdzielni musi być 5 osób..
Ale zajrzę na ten Wiatrak. Pozdrawiam:) |
 |
|
|
|
 |
maga
mama Zioma
Pomogła: 79 razy Dołączyła: 03 Cze 2008 Posty: 4625 Skąd: sielsko izersko
|
Wysłany: 2012-10-19, 17:43
|
|
|
amudabi, zgłaszając się do Wiatraka nie musisz mieć pełnego składu spółdzielni. Możesz zgłosić się indywidualnie (większość uczestników tak właśnie robi). Podczas szkoleń tworzą się grupy o podobnym sposobie myślenia i podobnym pomyśle. Tak właśnie powstał nasz projekt Polecam jak najszybciej się tym zainteresować, póki trwa nabór (jest przesunięty termin, ale z tego co wiem, jeszcze chyba przyjmują kandydatów). Warunkiem jest zamieszkanie w woj. łódzkim, bycie wylkuczonym (np. bezrobotnym, ale niekoniecznie długotrwale) i nieprowadzenie własnej działalności przez ostatni rok. |
|
 |
ekoludek
|
Wysłany: 2012-10-19, 21:39
|
|
|
| amudabi, masz wykształcenie pedagodiczne? konkretnie pedagogikę przedszkolno-wczesnoszkolną? |
|
|
|
 |
amudabi

|
Wysłany: 2012-10-19, 22:29 przedszkole
|
|
|
| ekoludek mam pedagogiczne plastyczne, zajęcia z kolorem, zabawa z malowaniem, a nie z szablonami..Pracowałam z dziećmi malutkimi też, rok zastępstwa z zerówkowiczami, ale generalnie moim marzeniem jest przedszkole z takim neohumanistycznym podejsciem i wegetariańskie. |
 |
| Ostatnio zmieniony przez amudabi 2012-10-19, 22:33, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
amudabi

|
Wysłany: 2012-10-19, 22:32
|
|
|
ekoludek, Gratuluje takiego fajnego miejsca idealne |
 |
|
|
|
 |
|
|