|
Szczur w kaszce |
| Autor |
Wiadomość |
seminko
samosiejka
Pomogła: 15 razy Dołączyła: 18 Lip 2010 Posty: 2027 Skąd: znad rzeki
|
Wysłany: 2013-02-26, 18:08
|
|
|
Widać- nie widać, ja dostrzegłam w trakcie przegryzania i doprawdy odcień nie grał tu roli |
_________________ "wiara w to,że okoliczności działają na naszą korzyść, ostatecznie sprawia, że tak jest." Chris Prentiss |
|
|
|
 |
BOS
|
Wysłany: 2013-03-15, 22:05
|
|
|
| seminko napisał/a: | | Widać- nie widać, ja dostrzegłam w trakcie przegryzania i doprawdy odcień nie grał tu roli |
W trakcie przegryzania kalafiora, brokuła czy ...gąsienicy? |
_________________ Biuro Ochrony Społeczeństwa - potrzebna pomoc do zbierania informacji, redagowania ich - ogólnie do współtworzenia BOS
hxxp://bos.cba.pl/info]hxxp://bos.cba.pl |
|
|
|
 |
Albertyna
Pomogła: 5 razy Dołączyła: 14 Wrz 2012 Posty: 488 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 2013-03-21, 21:26
|
|
|
| Lily napisał/a: | Najlepsze są te zielone gąsienice z brokułów |
Na te zielone chop ma sposoba- nim zagituje brokuła wsadza go do wody z wystająca nóżką. Wówczas robale robia ewakuację, albo sie topią, w kazdym razie nie pływają ugotowane.... bo rzecz oczywista gotujemy w innej wodzie. |
|
 |
kitteh
Pomogła: 3 razy Dołączyła: 14 Sty 2010 Posty: 133
|
Wysłany: 2013-03-22, 17:07
|
|
|
| Albertyna napisał/a: | | Lily napisał/a: | Najlepsze są te zielone gąsienice z brokułów |
Na te zielone chop ma sposoba- nim zagituje brokuła wsadza go do wody z wystająca nóżką. Wówczas robale robia ewakuację, albo sie topią, w kazdym razie nie pływają ugotowane.... bo rzecz oczywista gotujemy w innej wodzie. |
AGITACJA BROKUŁA!! |
|
|
|
 |
Jagula
matka-nomadka

Pomogła: 64 razy Dołączyła: 31 Sie 2007 Posty: 3207
|
Wysłany: 2013-03-22, 18:47
|
|
|
| Lily napisał/a: | | Najlepsze są te zielone gąsienice z brokułów | otruliśmy kiedyś pająka taką |
_________________ hxxp://www.alterna-tickers.com]
hxxp://alterna-tickers.com]
hxxp://podniebnekorytko.blogspot.co.uk]Když se doma vaří, tak se dobře daří. |
|
|
|
 |
|
|