|
wegedzieciak.pl
forum rodzin wegańskich i wegetariańskich
|
|
Prośba o głosy |
| Autor |
Wiadomość |
Mnemozyne
|
Wysłany: 2013-03-29, 15:06
|
|
|
Wiecie co, ja też nie rozumiem co jest złego w informowaniu innych o wydarzeniu i prośbie o głosy, jak niby ktoś ma się dowiedzieć skoro tam nie bywa? a przecież to, że się czymś nie interesował nie znaczy, że nie może zacząć.
Jednak jeszcze bardziej nie rozumiem waszej reakcji w stosunku do an, której oberwało się tak na prawdę za to, że wyraziła zdanie inne niż powszechnie przyjęte, ani waszych reakcji w ogóle.
Powiedzmy sobie jasno mnóstwo osób zagłosowało nieuczciwie i tu i tam. Prawdopodobnie organizatorzy też nie byli całkiem uczciwi. Ale regulaminy są po to żeby je czytać, tym bardziej pierwszy post tego wątku w którym jest wyraźna informacja aby głosować raz. Więc po co to święte oburzenie? Chyba, że ktoś kieruje się zasadą, że nieuczciwość innych usprawiedliwia moją nieuczciwość, ale dla mnie to obłudne. WymagSZ od innych? wymagaj najpierw od siebie. Może i system głosowania był niedoskonały, ale tylko w wyłapywaniu nieuczciwych głosów, oddanych nieregulaminowo. Ludziska, na jakim my świecie żyjemy, że trzeba się armatami zabezpieczać przed nie przestrzeganiem regulaminu, a jak ktoś tego nie robi to się na nim wiesza psy? Każdy robi tak jak uważa. Po co te krzyki, że chamstwo? Po co się czepiacie kogoś kto kulturalnie wyraził swoje zdanie nie atakując przecież nikogo? Pewnie poleci na mnie jeszcze więcej szpadelków, ale sorry, uważacie, że to był przekręt? spoko, ale na własną prośbę jesteście jego częścią. Wszyscy budujemy rzeczywistość w jakiej się obracamy, nie tylko "ci inni". Ochłońcie może trochę najpierw. |
|
|
|
 |
go.

Pomogła: 86 razy Dołączyła: 27 Lut 2011 Posty: 6285 Skąd: toro
|
Wysłany: 2013-03-29, 16:05
|
|
|
forumowa afera No.2/13
I tak średnią jak na takie rozbudowane forum mamy dość niską |
_________________ "Bez odchyleń od normy niemożliwy jest postęp." Zappa |
|
|
|
 |
renka
mama sama
Pomogła: 123 razy Dołączyła: 02 Sie 2007 Posty: 3354 Skąd: Wrocław
|
Wysłany: 2013-03-29, 16:13
|
|
|
| Mnemozyne napisał/a: | | Ochłońcie może trochę najpierw. |
Szkoda, ze nie napisalas "ochłonmy" albo czegos w tym guscie, co by tez odnosilo sie do Ciebie, gdyz temat nieco podupadl od wczoraj i na chwile obecna to Twoj post wymagalby "ochloniecia".
Gosia - a co bylo No.1/13? |
_________________ hxxp://alterna-tickers.com]
hxxp://alterna-tickers.com]
Ostatnio czytane:
1) HAWKINS P., Dziewczyna z pociągu
hxxp://bonito.pl/k-1098909-dziewczyna-z-pociagu
2) KRAJEWSKI M., Władca liczb
hxxp://bonito.pl/k-1318363-wladca-liczb
3) KRAJEWSKI M., Arena szczurów
hxxp://bonito.pl/k-1301314-arena-szczurow
|
|
|
|
 |
go.

Pomogła: 86 razy Dołączyła: 27 Lut 2011 Posty: 6285 Skąd: toro
|
Wysłany: 2013-03-29, 16:15
|
|
|
| renka napisał/a: |
Gosia - a co bylo No.1/13? |
afera sprzedażowa |
_________________ "Bez odchyleń od normy niemożliwy jest postęp." Zappa |
|
|
|
 |
kasienka

Pomogła: 123 razy Dołączyła: 02 Cze 2007 Posty: 8362 Skąd: Poznań
|
Wysłany: 2013-03-29, 16:50
|
|
|
gosia z badylem, |
|
|
|
 |
Mnemozyne
|
Wysłany: 2013-03-29, 16:51
|
|
|
renka to tak dla jasności, wszystko co napisałam odnoszę też do siebie, bo czuję się częścią społeczeństwa, ale akurat chłonąć nie mam po czym, bo do nikogo nie mam pretensji... |
|
|
|
 |
an
spec od łudzenia się
Pomogła: 26 razy Dołączyła: 11 Lip 2008 Posty: 1316
|
Wysłany: 2013-03-29, 17:48
|
|
|
Mnemozyne, dzięki za Twoje słowa
Przykro, że te negatywne emocje, drwiny teraz skupiły się na nas
Jak widać, czasem prośby przynoszą odwrotny efekt
szkoda |
|
|
|
 |
Mikarin
szczylowa mama

Pomogła: 16 razy Dołączyła: 13 Wrz 2011 Posty: 2500 Skąd: Wałbrzych
|
Wysłany: 2013-03-29, 18:37
|
|
|
an, jak czytałam Twój wpis na forumVeg to najpierw się wkurzyłam,a le potem doszłam do wniosku, ze masz rację. Zresztą, biorę twoją stronę z tą różnicą, ze 'ulotki na mieście" w stylu ogłoszeń sieciowych rozdawać chyba można, bo kazdy (jak to mówi mój chłop) ma swój gust i może powiedzieć, co mu się podoba, a co nie.
Gustibus non disputandum est. |
_________________ hxxp://pierwszezabki.pl] hxxp://lilypie.com] hxxp://daisypath.com] hxxp://daisypath.com] hxxp://www.kornela-m.blogspot.com/]blog? zapraszam!
SELER RULEZ! | Nie łączę wegetarianizmu z filozofią, więc jak czasem coś palnę - proszę o wyrozumiałość! Dziękuję
hxxp://wegedzieciak.pl/viewtopic.php?p=651569#651569]Zbieram na rower - zapraszam! |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|