|
wegedzieciak.pl
forum rodzin wegańskich i wegetariańskich
|
|
Sprzedam sznurkowe, kolorowe koszyki na szpargały, hand made |
| Autor |
Wiadomość |
kasienka

Pomogła: 123 razy Dołączyła: 02 Cze 2007 Posty: 8362 Skąd: Poznań
|
Wysłany: 2013-04-06, 12:10 Sprzedam sznurkowe, kolorowe koszyki na szpargały, hand made
|
|
|
Takie koszyki zrobiłam, z grubego, miękkiego, kolorowego sznurka. Każdy z takiej samej ilości, ale są dość plastyczne - nie super identyczne. Można ich użyć jako osłonki na doniczkę, albo koszyk do przechowywania różnych niewielkich rzeczy. Na życzenie może zrobić z rączką - wtedy będą trochę płytsze. W tej chwili mam 3 sztuki, jak na zdjęciu.
Cena 17 pln sztuka + przesyłka. Gdyby ktoś zechciał wszystkie trzy to może być 45 plus przesyłka.
image.jpg
|
 |
| Plik ściągnięto 90 raz(y) 1,33 MB |
image.jpg
|
 |
| Plik ściągnięto 99 raz(y) 460,79 KB |
|
|
|
|
 |
bodi
lucky lucky me :)

Pomogła: 91 razy Dołączyła: 02 Cze 2007 Posty: 4234 Skąd: UK
|
Wysłany: 2013-04-06, 22:36
|
|
|
Piekne |
|
 |
Ka.ja

Pomogła: 13 razy Dołączyła: 24 Paź 2008 Posty: 746 Skąd: Poznań
|
Wysłany: 2013-04-08, 01:07
|
|
|
kasienka, śliczne, zwłaszcza niebieski mi się widzi, ale kasy nie mam na razie:(
jakbyś w przyszłości jeszcze zrobiła taki niebieski koszyczek i chciała na coś wymienić, to pamiętaj o mnie,pls |
_________________ hxxp://www.suwaczek.pl/]
Ciuszki chłopięce 110-140,zabawki, książki dla dzieci i dorosłych - hxxps://www.olx.pl/oferty/uzytkownik/hZRW/ |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|