bajka
Pomogła: 26 razy Dołączyła: 02 Cze 2007 Posty: 1694 Skąd: Poznań
|
Wysłany: 2013-07-11, 15:34 SPRZEDAM WÓZEK JANE SLALOM REVERSE PRO WIELOFUNKCYJNY
|
|
|
Sprzedam wózek- użyty w wersji głębokiej właściwie kilka razy...Z powodu takiego, że rodzina z zagranicy postanowiła zrobić nam prezent, nie do końca dogadując to z nami...i dostaliśmy...drugi wózek. Nowego sprzedawać nie będziemy, nie umiem sprzedawać, wydawać prezentów...a wóz w sumie fajny jest..Pierwotnie rozważałam zatrzymanie dwóch wózków, ale to bez sensu...
Wózek, który my mamy- kupiliśmy po mega długich poszukiwaniach, naradach, konsultacjach to Jane Slalom Reverse Pro. W wersji głębokiej gondola Jane Micro- czarno-brązowa, fajna do transportu, bo składa się na płasko-ta kupiona nowa, jak i druga duża gondola, nieprzemakalna, z wentylacją, zarówno do wózka, jak i do przewożenia dziecka w samochodzie- Jane Capazo, kupiona używana, w super stanie, kolor pomarańczowy, osłonka na nóżki , przeciwdeszczowa/przeciwwiatrowa gondoli dwustronna: pomarańczowo- turkusowa.
Spacerówka nowiuteńka, nieużywana, montowana przodem i tyłem do kierunku jazdy, w pięknym kolorze, ma do kompletu folię przeciwdeszczową, torbę z przewijakiem i dodatkowo, nie było tego w komplecie, ale my mamy-osłonkę na nóżki. Mamy paragon, więc na gwarancji do stycznia 2014.
Kolorystyka wszystkiego uniwersalna, zarówno dla chłopca, jak i dziewczynki...Składanie, rozkładanie, montowanie gondoli, siedziska spacerówki, fotelika intuicyjnie proste- jeden klik.
Jest jeszcze kompatybilny fotelik Jane Strata, ale T. nie pozwala sprzedać, bo go uwielbia Chyba, że zmieni zdanie, to napiszę.Nowy ok. 600 zł, ale widzę na allegro używki tanie lub pasuje też tańszy model Jane Rebel.
Cena, myślę, że świetna, okazja- całość 1000 zł, z jedną gondolą 100 zl taniej. Plus przesyłka.
Zdjęcia zainteresowanym wyślę.
Do spacerówki podam link hxxp://sklep-jane.pl/slalom-reverse-spacerowka-j48-calm-blue-kolekcja-2010-p-644.html na żywo kolor dużo ładniejszy, taki morski. Plus osłonka: hxxp://sklep-jane.pl/oslona-na-nogi-j48-calm-blue-p-694.html U nas okazja lepsza
Foto gondoli wyślę. Tu do wglądu: hxxp://sklep-jane.pl/gondole-c-106.html Capazo i Micro. |
_________________ hxxp://www.suwaczki.com/]
hxxp://www.suwaczki.com/]
hxxps://www.suwaczki.com/] |
| Ostatnio zmieniony przez bajka 2013-07-11, 18:24, w całości zmieniany 2 razy |
|