|
wegedzieciak.pl
forum rodzin wegańskich i wegetariańskich
|
|
Top chef |
| Autor |
Wiadomość |
Lily

Pomogła: 425 razy Dołączyła: 04 Cze 2007 Posty: 18041
|
Wysłany: 2014-04-28, 15:57
|
|
|
Mnie to zawsze dziwi, że się otyłym osobom każe intensywnie ćwiczyć i zastanawiam się, jak to znoszą ich stawy. Ale układ krążenia też, to racja.
Ja niewiele wiem o Gacy, ma program w tv, ale akurat tego nie oglądam (nie lubię polskich), zdaje mi się, że są to diety b. nisko węglowodanowe. |
_________________ hxxp://www.wegetarianskiblog.blox.pl]Blog wegetariańskihttp://www.zielonastrona.blogspot.com], blog mniej wegetariański |
|
|
|
 |
dort

Pomogła: 56 razy Dołączyła: 04 Cze 2007 Posty: 2569 Skąd: okolice
|
Wysłany: 2014-04-28, 20:53
|
|
|
w mojej okolicy jest jego ośrodek, świetnie prosperuje, i to od dawna, jak jeszcze nikt o nim nie słyszał w tv, stąd znam parę osób i fakt, zobowiązując się do stosowania jego diety ma się w pakiecie pełny dostęp do super wyposażonego klubu, w którym zachęcają do intensywnych ćwiczeń co najmniej kilka razy w tygodniu (są również konsultacje z dietetykiem i psychologiem, więc z pozoru wygląda to kompetentnie i profesjonalnie - widziałam kiedyś ogłoszenie poszukiwali studentów na te stanowiska ) |
_________________ syn 02.09.2005r. i syn 09.06.2013r. |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|