wegedzieciak.pl wegedzieciak.pl
forum rodzin wegańskich i wegetariańskich

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
PRACA jednorazowa oferta dla DIETETYKA
Autor Wiadomość
nemain 
happy ever after

Pomogła: 10 razy
Wysłany: 2014-07-16, 17:56   PRACA jednorazowa oferta dla DIETETYKA

Cześć :) mam ofertę jednorazowej pracy dla dietetyka/dietetyczki z uprawnieniami do wykonywania tegoż zawodu (najchętniej po studiach na takim kierunku).
Chodzi o ułożenie 30dniowego programu dietetycznego wraz z przepisami na potrawy zawarte w diecie. Autorka zrzeka się praw autorskich, plan będzie dystrybuowany jako dodatek do podręcznika o podobnej tematyce, plan zawsze będzie podpisany imieniem i nazwiskiem autora oraz w niektórych materiałach marketingowych również jego zdjęciem wraz z podpisem "dietetyk".

Ogólnie to oferta, która pozwala jednorazowo sobie trochę dorobić ale pozwala też na wykreowanie swojego nazwiska i dodanie ciekawego wpisu w repertuar zawodowego doświadczenia.

Dalsze szczegóły podam na adres mailowy. Również na adres mailowy proszę składać propozycje cenowe oraz przewidywany czas wykonania zlecenia.

Bardzo chciałabym, aby to był plan diety głównie wegetariański, a w niektórych miejscach zawierał informację np. możesz to zastąpić 150g kurczaka czy coś w tym stylu. Chodzi mi o to, żeby między wierszami przemycić trochę wege diety ;)

hxxp://cud-narodzin.pl - hipnoza, relaksacja i autohipnoza na czas ciąży i do porodu
hxxp://doulaszczecin.pl - wsparcie w okresie ciąży, w porodzie i połogu

olgasza 
królowa życia

Pomogła: 124 razy
Wysłany: 2014-07-16, 18:08   

jak nikt sam się nie zgłosi, to może napisz tu: kontakt@wegecentrum.pl ? Oni bardzo pro wege/an i pewnie chętnie by się podjęli hxxp://wegecentrum.pl

Kaya 

Wysłany: 2014-07-17, 10:21   

Prześlij mi info na mail. ekodietetyk@gmail.com. Jestem dietetykiem, układam jadłospisy. Nie wiem jeszcze na ile to wycenię. Muszę znać więcej szczegółów. Pozdrawiam

Alispo 

Pomogła: 127 razy
Wysłany: 2014-07-17, 11:51   

O,miałam Ci podesłać :)

Beata 

Pomogła: 2 razy
Wysłany: 2014-07-18, 08:41   Re: PRACA jednorazowa oferta dla DIETETYKA

[quote="nemain"
Witam,
proszę podać więcej szczegółów.
Dietetyk - Beata Mońka, od ok. 25 lat wegetarianka, a od kilku ostatnich lat weganka.
Pozdrawiam

Cześć :) mam ofertę jednorazowej pracy dla dietetyka/dietetyczki z uprawnieniami do wykonywania tegoż zawodu (najchętniej po studiach na takim kierunku).
Chodzi o ułożenie 30dniowego programu dietetycznego wraz z przepisami na potrawy zawarte w diecie. Autorka zrzeka się praw autorskich, plan będzie dystrybuowany jako dodatek do podręcznika o podobnej tematyce, plan zawsze będzie podpisany imieniem i nazwiskiem autora oraz w niektórych materiałach marketingowych również jego zdjęciem wraz z podpisem "dietetyk".

Ogólnie to oferta, która pozwala jednorazowo sobie trochę dorobić ale pozwala też na wykreowanie swojego nazwiska i dodanie ciekawego wpisu w repertuar zawodowego doświadczenia.

Dalsze szczegóły podam na adres mailowy. Również na adres mailowy proszę składać propozycje cenowe oraz przewidywany czas wykonania zlecenia.

Bardzo chciałabym, aby to był plan diety głównie wegetariański, a w niektórych miejscach zawierał informację np. możesz to zastąpić 150g kurczaka czy coś w tym stylu. Chodzi mi o to, żeby między wierszami przemycić trochę wege diety ;) [/quote]

Odpowiedz do tematu