|
wegedzieciak.pl
forum rodzin wegańskich i wegetariańskich
|
|
witajcie towarzysze |
| Autor |
Wiadomość |
muzyka
|
Wysłany: 2014-11-11, 08:01 witajcie towarzysze
|
|
|
Witajcie moi drodzy. Przed chwiłą skasowało mi długiego posta, rozpisałam się o sobie i swojej rodzinie, chciałam się jak najlepiej Wam zaprezentować a tu na samym początku taki zonk. Napiszę w skrócie, nie jem mięsa oprócz ryb od dziesięciu lat, ryby jadam raz na dwa tygodnie i chcę je calkiem wykluczyć z diety, liczę na Waszą pomoc kochani:-) moj mąż jest totalnym mięsożercą i nie jest nam łatwo dogadać się kulinarnie. Moje dwuletnie dziecko je wszystko, mieso dwa razy w tygodniu na żądanie męża. Jestem oczywiście uznawana za dziwolągum w swojej rodzinie a w rodzinie M mają mnie za wykolejeńca. Pozdrawiam wszystkich |
|
|
|
 |
drwalek87
|
Wysłany: 2014-11-16, 17:32
|
|
|
Witam, widać bardzo Cię szanują
hxxp://szamba-betonowe-ekologiczne.pl]Szambo betonowe |
| Ostatnio zmieniony przez drwalek87 2015-06-15, 23:50, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
 |
amylee
Pomogła: 2 razy Dołączyła: 21 Lip 2014 Posty: 1180 Skąd: Łódź
|
Wysłany: 2014-11-17, 13:06
|
|
|
Witaj w gronie odmieńców i wykolejeńców
U mnie to samo, ostatnio usłyszałam, że to nasze dziecko chyba będzie jadło samą trawę (od teściowej, u której ZAWSZE na obiad sa pyry, mięcho i surówka, a dla mnie do bólu rozgotowany brokuł). Także nie przejmuj się i głowa do góry!
Ja nie jem mięsa od ok. 15 lat, ryb trochę mniej, ale nie wiem dokładnie, ile (z 8 może). Mimo, że mąż czasem skubnie mięso (tak raz na dwa miesiące ostatnio), to nie planujemy dawać go dziecku. Zobaczymy, co z tego wyniknie.
Także witaj i nie daj się mięsożercom
|
_________________ hxxp://www.suwaczki.com/] |
|
|
|
 |
olgasza
królowa życia

Pomogła: 124 razy Dołączyła: 02 Cze 2007 Posty: 3140
|
Wysłany: 2014-11-17, 23:03
|
|
|
| muzyka, witaj! |
_________________ hxxp://ekostyl.blogspot.com/ |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|