wegedzieciak.pl wegedzieciak.pl
forum rodzin wegańskich i wegetariańskich

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Wegetariańska młodzież poszukiwana do badania - wywiady! :)
Autor Wiadomość
adabrzezinska

Wysłany: 2024-08-08, 12:29   Wegetariańska młodzież poszukiwana do badania - wywiady! :)

Szanowni wegetarianie i rodzice nastoletnich wegetarian!

Do mojego badania w ramach pracy doktorskiej poszukuję młodszą i starszą wegetariańską młodzież (w wieku ok. 15-20 lat) 🌱📝

Trochę o mnie:
Nazywam się Adrianna Brzezińska i jestem doktorantką Szkoły Doktorskiej Nauk Społecznych na Uniwersytecie im. A. Mickiewicza w Poznaniu.

Przygotowuję pracę doktorską na temat znaczenia wegetarianizmu dla rozwoju młodzieży stosującej diety wegetariańskie (lub jej inne podtypy).

Poszukuję chętnych osób do przeprowadzenia wywiadu – online lub na miejscu w Poznaniu (do wyboru). Badanie jest dobrowolne, całość będzie miała charakter anonimowy i będzie można zrezygnować z udziału w badaniu w każdym momencie.

Kogo szukam? 🧐
🟢 osób w wieku od 15 do 20 roku życia (wymagana zgoda rodzica/opiekuna prawnego w przypadku osób niepełnoletnich);
🟢 osób stosujących dietę wegetariańską (lub któryś jej podtyp) nieprzerwanie minimum od roku.

Chętnie udzielę więcej informacji i odpowiem na pytania osobom zainteresowanym.
Jeśli Ty, Twoje dziecko, ktoś z rodziny lub ktoś inny, kogo znasz zechce wziąć udział w badaniu, zapraszam do kontaktu w wiadomości prywatnej lub poprzez maila: adrianna.brzezinska@amu.edu.pl 😊

Miłego dnia! ✌️🌿

Odpowiedz do tematu