|
witajcie :) |
| Autor |
Wiadomość |
Malinetshka
Paulina

Pomogła: 73 razy Dołączyła: 02 Cze 2007 Posty: 5765 Skąd: Łódź
|
Wysłany: 2008-03-29, 10:16
|
|
|
mizumo, no to fajno.. Jest tu parę osób, które mają wspomnienia związane z Łodzią, ale również niemiłe.. i ja to rozumiem, bo bywa różnie... ja sama za Łodzią nie przepadam (pod względem estetycznym szczególnie), ale od paru lat mieszkam właściwie na jej obrzeżach, więc mi ona tak bardzo nie przeszkadza
| mizumo napisał/a: | Zauważyłam, że są tu osoby, które nie mają dzieci i to pozwoliło mi się przełamać, żeby zacząć nie tylko czytać ale także i pisać. Inaczej chyba trochę głupio bym się czuła... |
Cóż, ja miałam podobny dylemat
Ale tak tu przyjemnie... i tyle się można dowiedzieć... no i ja osobiście chcę mieć dzieci, ale do tego trzeba dwojga... |
_________________ hxxp://www.myticker.eu/ticker/] |
|
|
|
 |
mizumo
Pomogła: 10 razy Dołączyła: 27 Mar 2008 Posty: 326 Skąd: Lublin
|
Wysłany: 2008-03-29, 10:22
|
|
|
| Malinetshka napisał/a: | mizumo, no to fajno.. Jest tu parę osób, które mają wspomnienia związane z Łodzią, ale również niemiłe.. i ja to rozumiem, bo bywa różnie... ja sama za Łodzią nie przepadam (pod względem estetycznym szczególnie), ale od paru lat mieszkam właściwie na jej obrzeżach, więc mi ona tak bardzo nie przeszkadza |
A mnie się podoba... no ale ja może już podświadomie przypisuje jej te wszystkie dobre cechy z wcześniej wspomnianego sentymentu
| Malinetshka napisał/a: | no i ja osobiście chcę mieć dzieci, ale do tego trzeba dwojga... |
Ja tak samo. A drugą połówkę mam, problem w tym, że mieszka za granicą... :(ale żywię nadzieję, że za jakiś czas uda nam się wspólnie zamieszkać. |
_________________ "Czasem więcej dobrego może zrobić jeden serdeczny uśmiech, dobre życzliwe słowo, aniżeli bogaty dar pochmurnego dawcy..." |
|
|
|
 |
Kreestal
Pomogła: 10 razy Dołączyła: 02 Cze 2007 Posty: 1497 Skąd: Oxford
|
Wysłany: 2008-03-31, 22:08
|
|
|
mizumo witaj! grono bezdzietnych poszerza się |
|
|
|
 |
yolin
Pomogła: 9 razy Dołączyła: 08 Mar 2008 Posty: 513 Skąd: sudety
|
Wysłany: 2008-04-02, 19:51
|
|
|
Witaj mizumo urodzona optymistko , ja tez jestem optymistka nie tylko urodzona ale i nieuleczalna co niektorych denerwuje ..... ha, ha, ha |
|
|
|
 |
kamma
Magellan

Pomogła: 147 razy Dołączyła: 04 Cze 2007 Posty: 7442 Skąd: Bielsko-Biała
|
Wysłany: 2008-04-03, 10:56
|
|
|
| Kreestal napisał/a: | | grono bezdzietnych poszerza się |
haha, ciekawe, na jak długo, a raczej niedługo Tu pewne rzeczy są paradoksalnie zaraźliwe!
Witaj, mizumo! |
_________________ hxxp://alterna-tickers.com] hxxp://alterna-tickers.com]
hxxp://anilanastudio.blogspot.com/
Ostatnio na blogu: Wszystko jest możliwe
"Trzeba wierzyć w człowieka, koleś" |
|
|
|
 |
magcha
A to Futro właśnie

Pomogła: 14 razy Dołączyła: 06 Mar 2008 Posty: 1007 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 2008-04-03, 11:59
|
|
|
Witaj limay! gratulacje! Na kiedy masz termin? A co do odżywiania - to jeśli będziesz jeść "z głową" czyli rozsądnie to dziecku nic nie będzie!
[ Dodano: 2008-04-03, 13:00 ]
buu.... tu było powitanie limay ale ja przerzuciło a mnie nie..... |
_________________ hxxp://www.baby-gaga.com/]
hxxp://www.suwaczek.pl/]
To jest nasze, przez nas zrobione i to nie jest nasze ostatnie słowo. |
|
|
|
 |
Malinetshka
Paulina

Pomogła: 73 razy Dołączyła: 02 Cze 2007 Posty: 5765 Skąd: Łódź
|
Wysłany: 2008-04-03, 12:07
|
|
|
magcha, mnie tak samo ale przekopiowałam co napisałam, skasowałam szybko posta i wkleiłam tam |
_________________ hxxp://www.myticker.eu/ticker/] |
|
|
|
 |
biechna

Pomogła: 65 razy Dołączyła: 09 Cze 2007 Posty: 4587
|
Wysłany: 2008-04-03, 23:19
|
|
|