|
wegedzieciak.pl
forum rodzin wegańskich i wegetariańskich
|
|
pokój dla pary, wrocław, do wynajęcia |
| Autor |
Wiadomość |
AZ
Pomogła: 6 razy Dołączyła: 17 Sty 2011 Posty: 353 Skąd: kielce/wrocław
|
Wysłany: 2011-09-21, 14:08 pokój dla pary, wrocław, do wynajęcia
|
|
|
Do wynajęcia pokój (ok. 15 metrów kwadratowych), w mieszkaniu dwupokojowym (w drugim pokoju mieszkam ja, studentka AM, wege ). Mieszkanie jest po remoncie, odmalowane, na podłodze panele. 7 piętro. W bloku jest winda.
Pokój z balkonem, okna na południowy-zachód, dla niepalących (lub palących wyłącznie na balkonie;))
W pokoju 2biurka, szafa, dwuosobowe rozkładane łóżko (w związku z tym najchętniej dla pary, ale nie przeszkadzają mi dwie koleżanki, lub dwóch kolegów)
Bardzo dobra lokalizacja. Bezpośredni dojazd do centrum tramwajami 4,5,11,14,24, autobusami 126, 134 oraz liniami nocnymi 246 i 251, (na plac grunwaldzki 20min)
W okolicy biedronka, żabka i chata polska. Do Lidla 5minut tramwajem.
W mieszkaniu wanna, pralka, piekarnik, lodówka, kuchenka gazowa, toster, łazienka razem z wc.
Stały dostęp do internetu 12Mbps
cena 550/os+ rachunki do podziału na 3 osoby (ok. 70zł/mc)
Zainteresowanym mogę podesłać zdjęcia.
kontakt przez pw, lub telefonicznie 889 106 827
AZ |
_________________ ćwicz mięśnie kegla kiedy czytasz moje posty, kiedyś mi za to podziękujesz |
|
|
|
 |
go.

Pomogła: 86 razy Dołączyła: 27 Lut 2011 Posty: 6285 Skąd: toro
|
Wysłany: 2011-09-22, 12:28
|
|
|
Ja zapytam- czy to mieszkanie jest na Krzykach? 5 min tramwajem od tego Lidla na Powstańców Śl?
Znajomi szukają- generalnie czegoś bardziej w okolicach UE, ale podeślę im linka do tego tematu |
_________________ "Bez odchyleń od normy niemożliwy jest postęp." Zappa |
|
|
|
 |
AZ
Pomogła: 6 razy Dołączyła: 17 Sty 2011 Posty: 353 Skąd: kielce/wrocław
|
Wysłany: 2011-09-22, 19:01
|
|
|
w wieżowcu na grabiszyńskiej 108
będę wdzięczna jakbyś im wspomniała. |
_________________ ćwicz mięśnie kegla kiedy czytasz moje posty, kiedyś mi za to podziękujesz |
|
|
|
 |
arahja

Pomogła: 26 razy Dołączyła: 23 Cze 2008 Posty: 1148 Skąd: brno
|
Wysłany: 2011-09-23, 12:04
|
|
|
trzy i pół roku mieszkałam na grabiszyńskiej 104 |
_________________ hxxp://czeski-sen.blogspot.cz |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|