|
Ankieta do pracy licencjackiej- wegetarianizm |
| Autor |
Wiadomość |
Mikolii
|
Wysłany: 2011-12-04, 23:04 Ankieta do pracy licencjackiej- wegetarianizm
|
|
|
Cześć jestem studentem dietetyki i piszę pracę licencjacką na temat wegetarianizmu. Mam do Was ogromną prośbę. Proszę Was o wypełnienie ankiety do mojej pracy licencjackiej i przesłanie jej na mój adres e-mail: b.mikolajczak89@wp.pl
link do ankiety:
hxxp://hostuje.net/file.php?id=ff7e49c5c7859dcadfa6565cf7ebf7cb
Z góry dziękuje, w razie wątpliwości proszę o kierowanie pytań na powyższy adres e-mail. Pozdrawiam
Bartek |
|
|
|
 |
Lily

Pomogła: 425 razy Dołączyła: 04 Cze 2007 Posty: 18041
|
Wysłany: 2011-12-04, 23:17
|
|
|
Pytanie 8.: | Cytat: | | Co Ciebie skłoniło do stosowania diety wegetariańskiej? |
jedna z odpowiedzi:
Nie rozumiem zupełnie, o co chodzi.
Pytanie 9. - semiwegetarianizm to nie jest rodzaj wegetarianizmu.
Pytanie 15. - jak wyżej.
Pytanie 16. - brakuje opcji "wszyscy".
I pytanie ode mnie: jesteś wegetarianinem Bartku? I skąd pomysł na akurat taką pracę licencjacką? |
_________________ hxxp://www.wegetarianskiblog.blox.pl]Blog wegetariańskihttp://www.zielonastrona.blogspot.com], blog mniej wegetariański |
|
|
|
 |
Mikolii
|
Wysłany: 2011-12-05, 18:36
|
|
|
Witam ponownie
Nie jestem wegetarianinem, jednak interesuje się tym tematem i dlatego postanowiłem o tym pisać
co do pytania 8 - masz racje może powinienem napisać nie lubię mięsa a nie że nie jadam mięsa. Mój błąd, jednak teraz nie mogę i tak nic zmienić...
pytanie 9 i 15 masz racje że nie ma czegoś takiego jak semiwegetarianizm. Wielokrotnie na różnych forach było to podkreślane ale mój promotor powiedział że jest to odmiana wegetarianizmu i mam to zawrzeć w ankiecie. Nie będę z nim dyskutował.
Natomiast jeżeli chodzi o pytanie 16 można zaznaczyć wszystkie opcje
Dziękuję za wszelkie uwagi oraz zainteresowanie się moim wątkiem.
p.s. zachęcam do wypełniania ankiety i wysyłania
Pozdrawiam, Bartek |
|
|
|
 |
KasiaQ

Pomogła: 8 razy Dołączyła: 26 Lis 2011 Posty: 829
|
Wysłany: 2011-12-08, 23:54
|
|
|
chętnie pomogę, ale samo ściągnięcie programu do otworzenia Twojej ankiety "zje" mi mnóstwo transferu
prześlij mi ją: kasia_soja@wp.pl a ja postaram się jak najprędzej ją odesłać.
Pozdrawiam |
_________________ hxxp://www.suwaczki.com/] |
|
|
|
 |
seminko
samosiejka
Pomogła: 15 razy Dołączyła: 18 Lip 2010 Posty: 2027 Skąd: znad rzeki
|
Wysłany: 2011-12-09, 00:18
|
|
|
NIe otwiera mi się link, a chętnie zobaczyłabym całą ankietę . |
|
|
|
 |
Lily

|
Wysłany: 2011-12-09, 09:01
|
|
|
Tantra, przyślij mi mail na prive, to Ci potem wyślę |
_________________ hxxp://www.wegetarianskiblog.blox.pl]Blog wegetariańskihttp://www.zielonastrona.blogspot.com], blog mniej wegetariański |
|
|
|
 |
seminko
samosiejka
Pomogła: 15 razy Dołączyła: 18 Lip 2010 Posty: 2027 Skąd: znad rzeki
|
Wysłany: 2011-12-09, 09:47
|
|
|
Dzięki, Lily, zaraz Ci wyślę |
_________________ "wiara w to,że okoliczności działają na naszą korzyść, ostatecznie sprawia, że tak jest." Chris Prentiss |
|
|
|
 |
lamialuna
Pomogła: 2 razy Dołączyła: 16 Cze 2010 Posty: 1396 Skąd: Eire
|
Wysłany: 2011-12-13, 13:37
|
|
|
dalej aktualne? moge wypelnic jak jeszcze potrzebne |
_________________ hxxp://alterna-tickers.com] hxxp://pierwszezabki.pl]
Zapraszam na profile Facebook'owe
FreeThePuppets & Vegeluna & SlingShoe |
|
|
|
 |
Mikolii
|
Wysłany: 2011-12-15, 00:18
|
|
|
Witam
Jak najbardziej nadal aktualne
Jakbyście się obawiali aby nie ściągnąć jakiegoś wirusa to proszę podać maila to wyśle Wam ankietę lub piszcie na b.mikolajczak89@wp.pl
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
bronka
Supergirls don t cry
Pomogła: 83 razy Dołączyła: 02 Lip 2009 Posty: 6426
|
Wysłany: 2011-12-15, 12:02
|
|
|
Mikolii, może zrób nową ankietę. Wiele osób zgłaszało się z podobnymi prośbami i chętnie były wypełniane.
Nie obraź sie, ale Twojej ankiety nie jestem w stanie wypełnić |
|
|
|
 |
lilias [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-12-15, 12:04
|
|
|
uczciwie przyznaję, że próbowałam, ale mam ten sam problem co bronka, |
|
|
|
 |
Lily

|
Wysłany: 2011-12-15, 12:05
|
|
|
| Ale z czym macie problem?? |
|
|
|
 |
bronka
Supergirls don t cry
|
Wysłany: 2011-12-15, 12:10
|
|
|
| Lily napisał/a: | | Ale z czym macie problem?? |
z ankieta
A dokładnie z bardzo niefortunnie sformułowaną ankieta |
|
|
|
 |
Lily

|
Wysłany: 2011-12-15, 12:10
|
|
|
| bronka napisał/a: | A dokładnie z bardzo niefortunnie sformułowaną ankieta | Aaa, myślałam, że techniczny |
|
|
|
 |
bronka
Supergirls don t cry
|
Wysłany: 2011-12-15, 12:11
|
|
|
| Lily napisał/a: | myślałam, że techniczny |
nie Psychiczny opór mam |
|
|
|
 |
lilias [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-12-15, 12:37
|
|
|
u mnie też opór
ta ankieta jest częściowo dla wegetarian, a częściowo jakby nie. brakuje mi czasem odpowiedzi jednoznacznej, w zamiast jest warunkowa z którą się nie zgadzam i nie mam co zaznaczyć np. pkt 16 brakuje mi odpowiedzi "wszyscy mogą" jest odpowiedź "wszyscy mogą jeśli są zdrowi. odpowiedź nieprawdziwa, bo sama znam troche osób, które właśnie ze względów zdrowotnych przeszły na dietę wege lub vegan . nie pasuje mi definicja "makrobiotyzmu" hm, chyba makrobiotyki zaskoczyła mnie. jest to chyba coś więcej niż : "spożywanie wyłącznie mało rozwiniętych kiełków roślin".
no dziwnie mi ta ankieta logicznie się rozjeżdża i w aktualnej formie nie jest do końca obiektywna takie odniosłam wrażenie |
|
|
|
 |
Lily

|
Wysłany: 2011-12-15, 12:39
|
|
|
| lilias napisał/a: | | "spożywanie wyłącznie mało rozwiniętych kiełków roślin" | Nie zauważyłam tego |
|
|
|
 |
bronka
Supergirls don t cry
|
Wysłany: 2011-12-15, 12:50
|
|
|
| lilias napisał/a: | | "spożywanie wyłącznie mało rozwiniętych kiełków roślin" |
|
|
|
|
 |
Pipii
Pomogła: 37 razy Dołączyła: 14 Lut 2011 Posty: 1721 Skąd: śląsk
|
Wysłany: 2011-12-15, 14:03
|
|
|
| bronka napisał/a: | | lilias napisał/a: | | "spożywanie wyłącznie mało rozwiniętych kiełków roślin" |
|
i to niby ma być MAKROBIOTYKA? Muszę to powiedzieć koleżance - zwolenniczce makrobiotyzmu hihihi |
|
|
|
 |
bronka
Supergirls don t cry
|
Wysłany: 2011-12-15, 14:17
|
|
|
| Pipii napisał/a: | | to niby ma być MAKROBIOTYKA? |
nie. To makrobiotyzm |
|
|
|
 |
Pipii
|
Wysłany: 2011-12-15, 14:47
|
|
|
| bronka napisał/a: | | Pipii napisał/a: | | to niby ma być MAKROBIOTYKA? |
nie. To makrobiotyzm |
no, to już wszystko jasne!
[ Dodano: 2011-12-15, 15:02 ]
mmm.. makrobiotyzm jako forma wegetarianizmu.. hmmm.. ciekawe, ciekawe..
Podsumowując - najsłabsza ankieta z jaką kiedykolwiek miałam do czynienia, pełna błędów merytorycznych. Nie potrafiłam wypełnić, bo mi się sypała (może to wina mojego komputera, jestem ciemna w sprawach informatyki, ale nie wszyscy są jaśni). Nie wiem gdzie studiujesz tę Dietetykę oraz dlaczego wybrałeś właśnie wegetarianizm do swej pracy.
Makrobiotyka NIE jest dietą wegetariańską z założenia, wiesz o tym?
A tak poza tym - sorry, że tak ostro. |
|
|
|
 |
wegedyniak

|
Wysłany: 2011-12-15, 16:14 Bezpieczeństwo użytkowników internetu.
|
|
|
W necie pełno przestępczych przeczesywaczy policyjnych i przestępczych agentów przemysłu zwierzożernego więc trzeba uważać na tego typu ankiety.
Niedawno była oferta pracy do jednego z najbogatszych finansowo przekręciaży w Polsce. Posłużyła jako wyciągnięcie danych osobowych wielu naiwnych osób.
Niedawno inny bogacz finansowy kupił sieć plusa by wykorzystywać nagrania rozmów użytkowników tej sieci, podglądnięte smsy i inne informacje do jego jeszcze większego wzbogacenia się.
Uważajcie więc na coraz częstsze hakowanie Waszego sprzętu i informacji oraz hakowanie telefonów zwanych komórkowymi, ich skrzynek głosowych i innych danych.
Na euromachlojki futbolowe 2012 do Polski ma przybyć wielu niebezpiecznych hakerów z różnych branż (wirtualnie i niewirtualnie). |
_________________ hxxp://cia.media.pl/wybory_w_tym_roku_beda_az_dwukrotnie_drozsze]hxxp://wiadomosci.VEGAN...
 |
|
|
|
 |
Mikolii
|
Wysłany: 2011-12-15, 20:02
|
|
|
Jak już wcześniej wspomniałem wegetarianem nie jestem. Zgodziłem się na temat promotora, który mi ten temat zaproponował. Chciałem tak naprawdę pisać prace na temat cukrzycy typu 2 tylko że musiałbym zahaczyć o komisję bioetyczną, której trzeba zapłacić ok 1 000zł i czekać na ich decyzje ok 1-2 miesięcy.
Co do ankiety starałem się ją stworzyć sam przy pomocy różnych wskazówek, które znalazłem na różnych stronach internetowych dotyczących wegetarianizmu (jak widać z miernym skutkiem )
Jestem wdzięczny jak najbardziej za wasze uwagi.
Co do wypowiedzi wegedyniaka
Jestem studentem szukającym pomocy w wypełnieniu ankiety potrzebnej do napisania pracy licencjackiej a nie jakimś hakerem itp. |
|
|
|
 |
Lily

|
Wysłany: 2011-12-15, 20:02
|
|
|
| Mikolii napisał/a: | | wegetarianem | Wegetarianinem
| Mikolii napisał/a: | | Co do wypowiedzi wegedyniaka | Ignoruj, serio piszę. |
|
|
|
 |
Pipii
|
Wysłany: 2011-12-15, 20:38
|
|
|
Spoko, teraz wiele już rozumiem.
Przykro mi z powodu tego, że nie możesz pisać pracy na temat, który Cię interesuje.
Wyślę Ci ankietę mailem.
a wegedyniaka nie czytaj [/b] |
|
|
|
 |
|
|