wegedzieciak.pl wegedzieciak.pl
forum rodzin wegańskich i wegetariańskich

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
OPIEKA NAD DZIECKIEM
Autor Wiadomość
sangmonique 
sangmonik

Wysłany: 2011-12-20, 17:30   OPIEKA NAD DZIECKIEM

Witam serdecznie! Jestem z Gdańska. Chętnie zaopiekuję się maluszkiem z rodziny wegetarian. W opiece nad dziećmi mam wieloletnie doświadczenie, a najbardziej cenię sobie pracę w przedszkolu, gdzie mogłam się jeszcze więcej nauczyć na temat potrzeb maluchów. Praca z nimi jest moim życiowym powołaniem i wielką pasją. Kocham dzieci. Preferuję aktywny sposób spędzania czasu. Specjalizuję się w nauczaniu języka angielskiego, w formie zabaw, wesołych piosenek i gier, co dzieci uwielbiają. Od jedenastu miesięcy jestem mamą chłopczyka i z pomocą drugiej niani chętnie zaopiekuję się jeszcze jednym dzieckiem. Wspomniana pani jest dojrzałą, niezwykle ciepłą i mądrą osobą, całym sercem zaangażowaną w wykonywanie obowiązków, o czym mogłam się przekonać podczas naszej wspólnej pracy z różnymi dziećmi.
Dodam, że same jesteśmy smakoszkami kuchni wegetariańskiej, którą stosujemy od lat oraz preferujemy zdrowy styl życia i w takim chciałybyśmy tworzyć warunki do najlepszego rozwoju maluszków. Mieszkam na Przymorzu, gdzie nie brakuje placów zabaw, ścieżek spacerowych, a las i plaża znajdują się nieopodal nas. Zainteresowanych Rodziców zapraszam do kontaktu pod nr. 515383701.

Odpowiedz do tematu