krok_naprzod
|
Wysłany: 2012-07-30, 15:55 Zapraszam na moje warsztaty samoakceptacji dla kobiet
|
|
|
Witajcie!
Oto informacje o warsztatach, które prowadzę w sierpniu w Krakowie. Może któraś z Was będzie zainteresowana? Zapraszam!
Możesz pokochać siebie bardziej!
Warsztaty samoakceptacji dla kobiet
Cykl spotkań warsztatowych, podczas których będziesz miała okazję podnieść poczucie własnej wartości i poznać kilka prostych narzędzi do własnej pracy w domu.
4 sierpnia 2012 (sobota), godz. 11.00-14.00 Spotkanie z wewnętrzną boginią
Będziemy docierać do tego aspektu w nas samych, który można nazwać Boginią, Szamanką lub Starą, Mądrą Kobietą, między innymi poprzez taniec w kręgu, medytację i wizualizację.
11 sierpnia 2012 (sobota), godz. 11.00-14.00 Spotkanie z wewnętrzną dziewczynką
Wewnętrzne dziecko to ta część osobowości, w której zakorzenione są nasze uczucia i potrzeby. Na zajęciach skontaktujemy się z dziewczynką w nas samych po to, by dać jej miłość i wsparcie.
18 sierpnia 2012 (sobota), godz. 11.00-14.00 Potęga przebaczenia dla samoakceptacji
Aby ruszyć naprzód i wprowadzić pozytywne zmiany w życiu, trzeba pożegnać się z bolesną przeszłością i przebaczyć samej sobie i innym. Warsztat będzie poświęcony pracy z wybaczeniem i wprowadzeniu nowych, pozytywnych wzorców.
Tylko dla kobiet!
Koszt: 20 zł za spotkanie. Pierwszy raz gratis
Zajęcia odbędą się w Krakowie w Centrum Jogi Stradomska 17.
Dodatkowe informacje:
hxxp://krok.edu.pl
hxxp://stradomska17.blogspot.com/
tel. + 48 509 946 897
agnieszka@krok.edu.pl
O mnie:
Agnieszka Narloch – ukończyłam socjologię, pedagogikę i studia nad płcią kulturową na UG i UJ. Jestem słuchaczką Studium Integralnego Dojrzewalni Róż. Prowadzę warsztaty i szkolenia dla młodzieży i dorosłych. Od lat jestem zaangażowana w pracę nad własnym rozwojem osobistym, m.in. metodami Porozumienia bez Przemocy i analizy transakcyjnej E. Berne'a. Regularnie praktykuję kundalini yogę.
happy woman3.jpg Zdjęcie opublikowane na licencji Creative Commons. Jego autorką jest Clairity (http://www.flickr.com/photos/clairity/) |
 |
| Plik ściągnięto 3162 raz(y) 51,69 KB |
|
|