|
Witam wszystkich |
| Autor |
Wiadomość |
kazikss
|
Wysłany: 2012-08-29, 22:59 Witam wszystkich
|
|
|
Czesc, jestem kazikss (jak sie nie trudno domyslic na imie mam Kazik), ojciec cudownej polrocznej Michalinki i od poczatku zdeklarowany ekorodzic.
Na forum pojawiłem się by troszkę zareklamować nowy portal ekorodziców który z zoną założyliśmy hxxp://www.ekopieluchujemy.pl]www.ekopieluchujemy.pl.
Przeczytałem kilka wątków i muszę powiedzieć że tematyka wegetarianizmu mnie zainteresowała (sam przyznam szczerze nie jestem wegetarianinem - ale może po dzisiejszej lekturze się do tego przekonam) i postaram się częściej tutaj wchodzić.
Serdecznie pozdrawiam, kazikss |
|
|
|
 |
Capricorn
2radical4u
Pomogła: 89 razy Dołączyła: 04 Cze 2007 Posty: 6526
|
Wysłany: 2012-09-05, 13:03 Re: Witam wszystkich
|
|
|
| kazikss napisał/a: |
Na forum pojawiłem się by troszkę zareklamować nowy portal |
troszkę?
Napisałeś cztery posty. W każdym zapraszasz na nowy portal. Troszkę zahaczasz o spamowanie. |
_________________ this is the strangest life I've ever had...
Niniejszym oświadczam, iż wszystkie moje wypowiedzi zawierają wyłącznie moje spojrzenie na omawiany temat. Nikogo do niczego nie nakłaniam. Dziękuję za uwagę. |
|
|
|
 |
bronka
Supergirls don t cry
Pomogła: 83 razy Dołączyła: 02 Lip 2009 Posty: 6426
|
Wysłany: 2012-09-05, 15:01
|
|
|
| ... |
| Ostatnio zmieniony przez bronka 2012-09-06, 11:59, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
kazikss
|
Wysłany: 2012-09-06, 11:32
|
|
|
Przepraszam jeśli "zahaczyłem o spamowanie", na naszym portalu mamy poprostu dużo informacji, którymi chciałbym się podzielić.
Postaram się na przyszłość nie wklejać tych linków do każdego posta. |
_________________ blog początkującego taty: hxxp://www.ekopieluchujemy.pl/blog/tataprzezmalet/
blog mojej żony, ambitnej mamy:
hxxp://www.ekopieluchujemy.pl/blog/mambitka/ |
|
|
|
 |
Capricorn
2radical4u
Pomogła: 89 razy Dołączyła: 04 Cze 2007 Posty: 6526
|
Wysłany: 2012-09-06, 11:43
|
|
|
| możesz wykupić baner i oficjalnie promować Waszą działalność - w sprawie szczegółów kontaktuj się z Adminem. |
_________________ this is the strangest life I've ever had...
Niniejszym oświadczam, iż wszystkie moje wypowiedzi zawierają wyłącznie moje spojrzenie na omawiany temat. Nikogo do niczego nie nakłaniam. Dziękuję za uwagę. |
|
|
|
 |
kazikss
|
Wysłany: 2012-09-06, 11:55
|
|
|
| Capricorn napisał/a: | | możesz wykupić baner i oficjalnie promować Waszą działalność - w sprawie szczegółów kontaktuj się z Adminem. |
Wiem o tym, rzecz w tym ze nasz portal ma misję społeczną, chcemy by promował ekopieluchowanie i ekorodzicowanie w Polsce, ale utrzymywał się sam z siebie (nie jest to przedsięwzięcie dochodowe, mimo iż mamy na nim sklep to ma on finansowac tylko i wylaczeni dzialalnosc portalu a nie przynosic dochod) i przy poczynionych inwestycjach mamy juz niewielkie srodki na promocje stad proba podzielenia sie informacja i tym na inncyh "pokrewnych" forach.
Naprawde nie chcialem naruszac zasad czy "spamowac" i postaram sie powstrzymac od takich zachowan na tym forum w przyszlosci. |
_________________ blog początkującego taty: hxxp://www.ekopieluchujemy.pl/blog/tataprzezmalet/
|
|
|
 |
lamialuna
Pomogła: 2 razy Dołączyła: 16 Cze 2010 Posty: 1396 Skąd: Eire
|
Wysłany: 2012-09-06, 17:58
|
|
|
no fakt jeszcze kilka dni temu, posty byly tylko reklamujace
choc przyznajcie ,ze kazikss chociaz sie zapowiedzial, ze bedzie reklamowal
pozytywnych wizyt na WD |
_________________ hxxp://alterna-tickers.com] hxxp://pierwszezabki.pl]
Zapraszam na profile Facebook'owe
FreeThePuppets & Vegeluna & SlingShoe |
|
|
|
 |
kazikss
|
Wysłany: 2012-09-06, 18:15
|
|
|
| lamialuna napisał/a: | no fakt jeszcze kilka dni temu, posty byly tylko reklamujace
choc przyznajcie ,ze kazikss chociaz sie zapowiedzial, ze bedzie reklamowal
pozytywnych wizyt na WD |
Dzieki za wsparcie!
Postaram się tez byc "w miare" aktywnym czlonkiem forum. Mysle ze mam tez do powiedzenia troche jako rodzic nie tylko jako przedstawiciel "ekopieluchujemy.pl". I postaram się uważać by zbytnio tutaj nie "spamowac".
pozdrawiam, Kazik
Na marginesie napisałem do administratorów forum z prosba o ocene moich postow, oraz ewentualnymi propozycjami dot. "reklamy" i obiecuje dostosowac sie do otrzymanych wytycznych (jak na razie na nie jeszcze czekam, ale jak tylko dostane wszystko poporawiam). |
|
|
|
 |
|
|