|
wegedzieciak.pl
forum rodzin wegańskich i wegetariańskich
|
|
Witajcie! |
| Autor |
Wiadomość |
melodia
|
Wysłany: 2013-07-13, 12:22 Witajcie!
|
|
|
Nie mogę w to uwierzyć:) Nareszcie to zrobiłam, zarejestrowałam się - można powiedzieć - po tylu latach:) Bo od dawna już czytam, radzę się, korzystam z przepisów, leczę wg Waszych sposobów, jestem za rodzicielswem bliskości, lubię żywność nieprzetworzoną, szukam dla dzieci alternatywnej edukacji, wchodzę na to forum, gdy chcę poczytać wypowiedzi mądrych ludzi, w wielu sprawach zgadzam się w 100%. Myślę, że takich ludzi, tylko czytających, jest naprawdę b. dużo.
Ale jest jedno "ale", pewnie domyślacie się jakie, skoro od lat się nie rejestrowałam...Nie jestem wegetarianką. Ale uwierzcie mi staram się zmienić swoje nawyki, idzie mi coraz lepiej, z dnia na dzień poczułam, że mięso po prostu nieładnie pachnie...nie mówiąc o szkodliwości, produkty nabiałowe mi nie smakują.
Gdy miałam ok. 15 lat przez jakiś czas nie jadłam mięsa, ale rodzina, dorośli odwalili - teraz już to widzę - kawał złej roboty, strasząc mnie wszystkimi kataklizmami, które mnie przez to spotkają, z chorobami i niepełnosprawnością łącznie...:( Ale przed laty znalazłam to forum i widzę, że żyjecie i macie się dobrze
Jeszcze raz witam i pozdrawiam! |
|
|
|
 |
krop.pa
Pomogła: 54 razy Dołączyła: 05 Lip 2008 Posty: 1869 Skąd: Polska
|
Wysłany: 2013-07-13, 14:18
|
|
|
melodia, witaj |
|
|
|
 |
ana138
vel uma ;)

Pomogła: 20 razy Dołączyła: 22 Sty 2011 Posty: 3886 Skąd: Irlandia
|
Wysłany: 2013-07-13, 17:04
|
|
|
melodia, witaj |
_________________ hxxp://fajnamama.pl]
hxxp://fajnamama.pl]
 |
|
|
|
 |
Salamandra*75
Salamandra*75
Pomogła: 22 razy Dołączyła: 11 Lis 2007 Posty: 1294
|
Wysłany: 2013-07-14, 09:34
|
|
|
| hej |
_________________ hxxp://fajnamama.pl]
hxxp://fajnamama.pl] |
|
|
|
 |
lamialuna
Pomogła: 2 razy Dołączyła: 16 Cze 2010 Posty: 1396 Skąd: Eire
|
Wysłany: 2013-07-15, 23:05
|
|
|
melodia, Witaj |
_________________ hxxp://alterna-tickers.com] hxxp://pierwszezabki.pl]
Zapraszam na profile Facebook'owe
FreeThePuppets & Vegeluna & SlingShoe |
|
|
|
 |
lilias
Pomogła: 25 razy Dołączyła: 15 Sie 2012 Posty: 1013
|
Wysłany: 2013-07-16, 11:03
|
|
|
Witaj |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|