|
Ropień |
| Autor |
Wiadomość |
stokrotki
i nasz rycerz

Pomogła: 6 razy Dołączyła: 03 Cze 2007 Posty: 325 Skąd: Irlandia/Oranmore
|
Wysłany: 2008-09-22, 18:40 Ropień
|
|
|
3 tygodnie temu zrobił mi się ropień ( tak mówią irlandzcy lekarze ale oni sami do końca nie wiedzą ) . Miałam zabieg polegający na nacięciu go , od 2 tygodni chodzę z opatrunkiem , będę go nosić jeszcze przez ok. 4 tygodnie ( aż płyn przestanie całkowicie cieknąć) . Dziś rozmawiałam z pielęgniarką i powiedziała że mam jeść duzo mięsa , ryb ..... bo to jest dieta która pomoże szybko wrócić mi do zdrowia , żebym jadła witaminy w tabletkach .....
Czy ktoś z was miał do czynienia z tym dziadostwem ?? Bardzo mnie to stresuje nie wiem skąd mi się to wzieło , wokół ropienia zrobiły mi się 2 guzy które bolą i nie wiem czy to coś nowego mi się przytrafiło czy to w związku z tym ropieniem ..... |
_________________ hxxp://lilypie.com]
hxxp://www.waszslub.pl]
hxxp://stokrotki-dwie.blogspot.com/
hxxp://naszazosia.blogspot.com/ |
|
|
|
 |
Lily

Pomogła: 425 razy Dołączyła: 04 Cze 2007 Posty: 18041
|
Wysłany: 2008-09-22, 18:52
|
|
|
| Hmm, ale gdzie ten ropień? |
_________________ hxxp://www.wegetarianskiblog.blox.pl]Blog wegetariańskihttp://www.zielonastrona.blogspot.com], blog mniej wegetariański |
|
|
|
 |
stokrotki
i nasz rycerz

Pomogła: 6 razy Dołączyła: 03 Cze 2007 Posty: 325 Skąd: Irlandia/Oranmore
|
Wysłany: 2008-09-22, 23:58
|
|
|
| Ropień mam tam gdzie się zaczynają plecy a kończą pośladki . |
_________________ hxxp://lilypie.com]
hxxp://www.waszslub.pl]
hxxp://stokrotki-dwie.blogspot.com/
hxxp://naszazosia.blogspot.com/ |
|
|
|
 |
dżo

Pomogła: 142 razy Dołączyła: 04 Cze 2007 Posty: 5422 Skąd: między polem a łąką
|
Wysłany: 2008-09-23, 06:32
|
|
|
stokrotki, a to nie jest przypadkiem torbiel włosowa? to umiejscowienie tak mi się kojarzy (mój mąż miał taką i również miał zabieg, po którym miesiąc sączyła się z niego ropa),
jesli to rzeczywiście torbiel to nie powinnaś się przejmować bo to ładnie się goi i przechodzi (choć mogą być nawroty), a te guzy moga być spowodowane nagromadzeniem się w tym miejscu ropy, która powinna wypłynąć, |
|
|
|
 |
|
|