|
Oddam opiekunkę w dobre ręce! Warszawa |
| Autor |
Wiadomość |
gonya

Pomogła: 5 razy Dołączyła: 05 Cze 2007 Posty: 120 Skąd: Zielonka
|
Wysłany: 2008-10-22, 00:52 Oddam opiekunkę w dobre ręce! Warszawa
|
|
|
Nasza niania rozstaje się z nami. Była u nas 2 lata i niestety nadszedl ten czas, że musimy się pożegnać. To uczciwa, ciepła i dobra osoba. Równa babka. Ciekawy człowiek. Po studiach (chemik), z barwną przeszłością (w pozytywnym tego słowa znaczeniu).
Matka dwóch dorastających synów, mieszka na Żoliborzu. Jest wyluzowana, ale obowiązkowa, świetnie gotuje (chociaż nie wg 5 przemian , ale wege posiłki OK - trochę się u nas przez te 2 lata nauczyła), zrobi zakupy, posprząta (zakres obowiązków do dogadania). Ma świetne podejście do dzieci - w naszej córce jest wręcz ZAKOCHANA.
Więcej info pewnie w kontakcie bezpośrednim.
Jeśli ktoś byłby zainteresowany - pracuje u nas do końca października. |
_________________ hxxp://wegedzieciak.pl] |
|
|
|
 |
gonya

Pomogła: 5 razy Dołączyła: 05 Cze 2007 Posty: 120 Skąd: Zielonka
|
Wysłany: 2008-10-22, 09:39
|
|
|
Zapomniałam dodać, że wchodzi w grę tylko cały etat, praca w ciąu dnia 8-9 godzin za stałą pensję, czyli sytuacja kiedy mama wraca na caly etat do pracy.
Pensja niani do przedyskutowania, ale w grę wchodzi stawka 11-12 zł za godzinę.
Niania szuka pracy również na własną rękę, więc może się zdarzyć, że coś znajdzie przed powrotem ajanny, a kiedy oni wracają? |
_________________ hxxp://wegedzieciak.pl] |
|
|
|
 |
ag

Pomogła: 45 razy Dołączyła: 04 Wrz 2008 Posty: 1127 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 2008-10-24, 08:16
|
|
|
| Witam, będę wdzięczna za kontakt do opiekunki (na priv) |
|
|
|
 |
weronikadaniela
|
Wysłany: 2008-12-14, 12:56
|
|
|
czesc,
jestem nowa na tym forum. ja poszukuje niani juz od jakiegos czasu i bardzo potrzebuje kogos poleconego bo narazie katastrofa. to juz troche dawno, ale moze jakims cudem jeszcze twoja byla niania jest wolna. poprosze o wiadomosc najchetniej na maila: weronikadaniela@yahoo.co.uk
pozrowienia
weronika |
|
|
|
 |
|
|