|
Seksuolog |
| Autor |
Wiadomość |
Cashomaniaczka

Pomogła: 2 razy Dołączyła: 23 Lut 2009 Posty: 65 Skąd: Kraków/Milanówek
|
Wysłany: 2009-03-03, 12:21 Seksuolog
|
|
|
Dziewczyny znacie może kogoś godnego polecenia? Bo mój ginekolog( kolejny) stwierdził, że moje problemy nie mają nic wspólnego z medycyną a z psychiką, i że seksuologów w Krakowie to właściwie nie ma Ja znalazłam tylko dr Ewę Zarudzką ( słyszała coś któraś o niej?). Pytam, bo takie wizyty są kosztowne i nie chcę wyrzucać pieniędzy w błoto. Będę bardzo wdzięczna za jakiekolwiek info. |
|
 |
Lily

Pomogła: 425 razy Dołączyła: 04 Cze 2007 Posty: 18041
|
Wysłany: 2009-03-03, 12:24
|
|
|
| Cashomaniaczka, niekoniecznie musi to być seksuolog, czasem wystarczy psychoterapeuta, oni też muszą mieć rozeznanie w problemach seksualnych (nie wszyscy oczywiście będą wiedzieć, jak sobie z nimi radzić). |
_________________ hxxp://www.wegetarianskiblog.blox.pl]Blog wegetariańskihttp://www.zielonastrona.blogspot.com], blog mniej wegetariański |
|
|
|
 |
Cashomaniaczka

Pomogła: 2 razy Dołączyła: 23 Lut 2009 Posty: 65 Skąd: Kraków/Milanówek
|
Wysłany: 2009-03-05, 08:46
|
|
|
Lily dzięki za odpowiedź. No właśnie tylko skąd mam wiedzieć, który sobie poradzi, a który nie? |
|
 |
Lily

Pomogła: 425 razy Dołączyła: 04 Cze 2007 Posty: 18041
|
Wysłany: 2009-03-05, 11:11
|
|
|
| Trzeba się popytać na forach branżowych... albo po prostu pytać bezpośrednio dzwoniąc do ośrodka. Mogę Ci ewentualnie dać namiar na moją byłą terapeutkę na prive, jeśli chcesz. Możliwe, że mogłaby Ci pomóc. |
_________________ hxxp://www.wegetarianskiblog.blox.pl]Blog wegetariańskihttp://www.zielonastrona.blogspot.com], blog mniej wegetariański |
|
|
|
 |
ajanna
Pomogła: 75 razy Dołączyła: 11 Cze 2007 Posty: 1651 Skąd: Barcelona
|
Wysłany: 2009-03-11, 12:47
|
|
|
hej,
nie wiem, czy to aktualne nadal, ale my z wężem szukając psychologa trafiliśmy na psychologa-seksuologa przypadkiem i b jesteśmy zadowoleni, bo fajnie można z nią pogadać . ale z moich licznych dośw. z terapeutami myślę, że lepiej znaleźć kogoś młodego w miarę, bo ci psycholodzy starej daty, to chyba sami czują się skrępowani rozmowami o seksie - takimi ogólnikami operują |
_________________ hxxp://alterna-tickers.com]
hxxp://alterna-tickers.com] |
|
|
|
 |
|
|