|
Szmatrix - wielka wymiana ciuchów |
| Autor |
Wiadomość |
kociakocia

Pomogła: 73 razy Dołączyła: 05 Sty 2009 Posty: 4300 Skąd: Wawa
|
Wysłany: 2009-05-21, 08:37 Szmatrix - wielka wymiana ciuchów
|
|
|
Szmatrix - wielka wymiana ciuchów
6 czerwca w Agorze przy ul. Czerskiej 8/10 w Warszawie odbędzie się spotkanie pt. Szmatrix. Organizatorzy zapowiadają wspaniałą zabawę, jaką jest „swapping party”, czyli wymiana wśród uczestniczek niepotrzebnych ubrań. Lula.pl, organizator czerwcowej zabawy, przygotował dla uczestniczek więcej atrakcji.
Podczas imprezy odbędzie się wyjątkowy pokaz mody „Szmatrix Fashion Show", w którym wezmą udział zwyciężczynie specjalnego konkursu. Tajemnice stylizacji i wizażu odkryją stylistki i makijażystki, oprócz ubrań i dodatków będzie mnóstwo kosmetyków przydatnych w czasie wakacji. Podczas Szmatrixa oprócz muzyki zapewniony będzie Red Bull, kawa Nescafe Dolce Gusto i drinki.
Osoby zainteresowane wzięciem udziału powinny zajrzeć na stronę szmatrix.blox.pl lub wysłać formularz zgłoszeniowy na adres swapping@gazeta.pl. Szmatrix to wymiana, zatem każdy uczestnik, który planuje przynieść więcej niż 10 rzeczy (a każdy coś przynosi) powinien napisać w tytule maila zgłoszeniowego "STOISKO", pozostałe osoby wysyłają mail tylko ze zgłoszeniem swego uczestnictwa. |
_________________ MEI TAI, POUCH, CHUSTY KÓŁKOWE, NOSIDEŁKO ERGONOMICZNE wkrótce, zapraszam
hxxp://www.facebook.com/pages/Madame-Googoo-baby-carriers/145687608816099 MADAME GOOGOO baby carriers
hxxps://picasaweb.google.com/madamegoogoo
Doradca noszenia dzieci ClauWi® |
|
|
|
 |
topcia
|
Wysłany: 2009-06-15, 02:24
|
|
|
fajna sprawa |
|
|
|
 |
elenka
Pomogła: 34 razy Dołączyła: 02 Lip 2007 Posty: 2710 Skąd: TiDżi
|
Wysłany: 2009-06-15, 07:28
|
|
|
kocia pomysł pierwsza klasa, fajnie by było na Śląsku coś podobnego zorganizować |
|
 |
kociakocia

Pomogła: 73 razy Dołączyła: 05 Sty 2009 Posty: 4300 Skąd: Wawa
|
Wysłany: 2009-06-15, 09:38
|
|
|
a ja mam tyle ubranek po małej, nie wiem kiedy ja znajdę chwilkę by to obcykać i posprzedawać jakby coś zapraszam do siebie |
_________________ MEI TAI, POUCH, CHUSTY KÓŁKOWE, NOSIDEŁKO ERGONOMICZNE wkrótce, zapraszam
hxxp://www.facebook.com/pages/Madame-Googoo-baby-carriers/145687608816099 MADAME GOOGOO baby carriers
hxxps://picasaweb.google.com/madamegoogoo
Doradca noszenia dzieci ClauWi® |
|
|
|
 |
|
|