|
wegedzieciak.pl
forum rodzin wegańskich i wegetariańskich
|
|
Zabawki sprzedam, połowa uzbieranej kaski pójdzie dla Kamm:) |
| Autor |
Wiadomość |
ewatara
ewatara

Pomogła: 28 razy Dołączyła: 22 Sie 2007 Posty: 1155
|
Wysłany: 2009-06-04, 16:28 Zabawki sprzedam, połowa uzbieranej kaski pójdzie dla Kamm:)
|
|
|
Chcialabym sprzedać troszkę zabawek, wiecie pewnie, że kumulowałam, zbierałam itd, ponieważ chcialam otworzyć te moje Centrum Zabaw, ale na razie nic z tego nie wyszlo, zabawaki się kurzą, ja nie mam miejsca w mieszkaniu, trochę kasy się przyda A chciałabym też wspomóc Kamm (Kamm co Ty na to?)
Jeśli się zgadzasz i chcesz, to połowa sumy zebranych pieniążków pójdzie dla Ciebie, żebyś miała coś od Wegedzieciakowców, bo jeszcze jesteś w trudnej sytuacji, więc myślę, że Ci się pomysł spodoba, jeśli nie daj znać.
Ceny minimalne i wymiary postaram się wklepać wieczorem, sama nie wiem jak to ma wyglądać czy jedna konkretna cena czy może raczej cena minimalna i jeśli ktoś da więcej to będzie więcej, jak na zasadach aukcji, damy jakiś okres np tygodnia.
\Teraz możecie pooglądać zdjęcia .
Jeśli Wam się spodoba, to wyszukam znów jakichś fajnych zabawek i powtórzymy akcję.
Zabawki mogą być troszkę zakurzone, zdjęcia nie wszystkie są wyraźne, ale wierzcie mi, że pluszaki i spółka są śliczne Część z nich jest zupełnie nowa, niektóre maja nawet metki. W razie pytań lub proponowanych cen możecie tutaj na forum lub na priva.
Zapraszam
hxxp://picasaweb.google.pl/elfinka7/Zabawki#
już zmieniłam |
| Ostatnio zmieniony przez ewatara 2009-06-04, 18:18, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
 |
ewatara
ewatara

|
Wysłany: 2009-06-04, 17:18
|
|
|
Ceny już wpisałam. Możecie zaglądac, może cos się komuś spodoba . |
|
|
|
 |
Kamm
Pomogła: 26 razy Dołączyła: 18 Paź 2007 Posty: 1737
|
Wysłany: 2009-06-04, 17:41
|
|
|
ewatara, Dziekuję za pomysl i inicjatywę Tylko link nie dziala .. masz ukrytą picasse ? |
_________________ hxxp://picasaweb.google.com/acmme.bizuteria.autorska/ Moja biżuteria ! |
|
|
|
 |
ewatara
ewatara

|
Wysłany: 2009-06-04, 17:43
|
|
|
hxxp://picasaweb.google.pl/elfinka7/Zabawki#
teraz juz powinno być ok. |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|