|
wegedzieciak.pl
forum rodzin wegańskich i wegetariańskich
|
|
czy znalazłby sie ktoś, kto mógłby pozyczyć spacerówkę? |
| Autor |
Wiadomość |
kociakocia

Pomogła: 73 razy Dołączyła: 05 Sty 2009 Posty: 4300 Skąd: Wawa
|
Wysłany: 2009-06-21, 16:40 czy znalazłby sie ktoś, kto mógłby pozyczyć spacerówkę?
|
|
|
noszę się z zamiarem napisania tego postu 2 tyg, no i napisałam, może znajdzie się ktoś kto ma możliwość pożyczenia na ok.tydzień spacerówkę, spacery z małą odbywamy raz dziennie po ok. godzince, więc nie wyeksploatujemy
sęk w tym, że w moim wózku opuścił się hamulec tylni i tyrka mi przy jeżdzeniu obcierając się o zębatkę, a dokąd mamy go na gwarancji chcemy oddać do naprawy, no i bez wózka to kiszka na maxa w lato, żeby to jeszcze zima była, to dałoby jakoś radę przeczekać i czasem w MT pochodzić....
auuuuuuu, help |
_________________ MEI TAI, POUCH, CHUSTY KÓŁKOWE, NOSIDEŁKO ERGONOMICZNE wkrótce, zapraszam
hxxp://www.facebook.com/pages/Madame-Googoo-baby-carriers/145687608816099 MADAME GOOGOO baby carriers
hxxps://picasaweb.google.com/madamegoogoo
Doradca noszenia dzieci ClauWi® |
|
|
|
 |
ifinoe

Pomogła: 22 razy Dołączyła: 07 Cze 2007 Posty: 899 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 2009-06-21, 16:46
|
|
|
| kocia, ja Ci mogę pożyczyć, nie ma najmniejszego problemu |
_________________ hxxp://lilypie.com]
hxxp://lilypie.com] |
|
|
|
 |
kociakocia

|
Wysłany: 2009-06-21, 16:47
|
|
|
ojej, nie spodziewałam sie tak szybkiego odzewu byłoby wspaniale, zatem jutro zadzwonie do punktu naprawy i dowiem sie ile czasu wyglądałaby naprawa i się odezwę
bounce.gif
|
 |
| Plik ściągnięto 2447 raz(y) 1,19 KB |
|
_________________ MEI TAI, POUCH, CHUSTY KÓŁKOWE, NOSIDEŁKO ERGONOMICZNE wkrótce, zapraszam
hxxp://www.facebook.com/pages/Madame-Googoo-baby-carriers/145687608816099 MADAME GOOGOO baby carriers
|
|
|
 |
ifinoe

Pomogła: 22 razy Dołączyła: 07 Cze 2007 Posty: 899 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 2009-06-24, 17:00
|
|
|
| kocia, to jak z tym wózkiem? |
_________________ hxxp://lilypie.com]
hxxp://lilypie.com] |
|
|
|
 |
kociakocia

|
Wysłany: 2009-06-24, 19:21
|
|
|
przepraszam, mam awarię w domu i dopiero od tego poniedziałku jakos zafunkcjonuję, nie mam jak odebrać teraz wózka, ani jak zawieść mojego do naprawy, więc poproszę o te kilka dni... ale jestem bardzo wdzięczna i sprawa jest aktualna
mąż mi w delegacji |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|