|
Akcja Tesco Pomóżmy zwierzętom przetrwać zime! |
| Autor |
Wiadomość |
squamish
Pomogła: 18 razy Dołączyła: 10 Kwi 2010 Posty: 2159 Skąd: Calisia city
|
Wysłany: 2013-01-18, 14:44 Akcja Tesco Pomóżmy zwierzętom przetrwać zime!
|
|
|
Wieje to komerchą ale najważniejsze,że zwierzaki dostaną żarcie .
Klikajcie na schroniska ,no ja z racji wiadomo jakiej klikam na swoje:) póki co w rankingach dobrze sie ma.
Nie wiem czy ta akcja tylko na fejsie ale tu podaje hxxps://www.facebook.com/Eksperci.Tesco?sk=app_293130837399609&app_data]link
Głosować można codziennie ,zapraszam! |
_________________ hxxp://www.suwaczki.com/] hxxp://www.suwaczki.com/]
Do sprzedania/oddania hxxps://picasaweb.google.com/lh/myphotos |
|
|
|
 |
emaliia

Pomogła: 7 razy Dołączyła: 23 Lut 2010 Posty: 156
|
Wysłany: 2013-01-18, 14:58
|
|
|
Widze że uruchomili akcje 17go tuż po tym jak w Anglii oficjalnie przepraszali wszystkich za to, że w ich sklepach sprzedawane były burgery z zawartością mięsa z koni. Ludzie oburzeni wielce, szkoda że u wszystkich konsumentów nie rodzą się takie uczucia na mysl o jedzeniu burgerów wołowych wogóle. KOMERCJA!
Ale oczywiscie popieramy zawsze, kazdą pomoc. Dzięki squamish za linki |
_________________ Dlaczego ja, matka która rodzi, pielęgnuje i kocha swoje dziecko mam zjadać dziecko innej matce która tak samo jak ja wyczekiwała go przez okres całej ciąży i pięlegnowała piersią po porodzie? Dla czego ja mam temu dziecku zjadać jego matke, którą kocha do łez.....Nie pytajcie mnie dlaczego jestem vege-zrozumiecie kiedy zostaniecie rodzicami. |
|
|
|
 |
Alispo

Pomogła: 127 razy Dołączyła: 02 Cze 2007 Posty: 5941 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 2013-01-18, 17:21
|
|
|
| emaliia napisał/a: | | Widze że uruchomili akcje 17go tuż po tym jak w Anglii oficjalnie przepraszali wszystkich za to, że w ich sklepach sprzedawane były burgery z zawartością mięsa z koni.i |
To akurat bez zwiazku.A te psy też jedza mięso btw... |
_________________ facebook.com/dtogon |
|
|
|
 |
emaliia

Pomogła: 7 razy Dołączyła: 23 Lut 2010 Posty: 156
|
Wysłany: 2013-01-18, 20:12
|
|
|
| Jeżeli się patrzy globalnie to oczywiście że jest związek. A te burgery to nie dla psów były tylko dla ludzi. [/quote] |
_________________ Dlaczego ja, matka która rodzi, pielęgnuje i kocha swoje dziecko mam zjadać dziecko innej matce która tak samo jak ja wyczekiwała go przez okres całej ciąży i pięlegnowała piersią po porodzie? Dla czego ja mam temu dziecku zjadać jego matke, którą kocha do łez.....Nie pytajcie mnie dlaczego jestem vege-zrozumiecie kiedy zostaniecie rodzicami. |
|
|
|
 |
squamish
Pomogła: 18 razy Dołączyła: 10 Kwi 2010 Posty: 2159 Skąd: Calisia city
|
Wysłany: 2013-01-18, 23:16
|
|
|
| no globalnie patrząc to w schroniskach jest tyle zwierzaków że szkoda gadać ,schroniska ledwo przędą ,brakuje na jedzenie,leczenie,remonty więc jeśli nadarzy sie okazja akcji robionych przez Tablice,Tesco czy inne cuś -korzystają i bardzo dobrze.Poza tym corazwiecej ludzi sie uwrażliwia a przy okazji sporo zwierzaków znajduje dom także nie ma tego złego ... |
_________________ hxxp://www.suwaczki.com/] hxxp://www.suwaczki.com/]
Do sprzedania/oddania hxxps://picasaweb.google.com/lh/myphotos |
|
|
|
 |
Alispo

Pomogła: 127 razy Dołączyła: 02 Cze 2007 Posty: 5941 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 2013-01-19, 09:11
|
|
|
| chodziło mi o to że z jednej strony ludzie oburzają się koniną a z drugiej brak refleksji co do żywienia psow-dla psiarzy koninka jest nie rzadko super mięskiem dla biednych pieseczkow.nie wspominając o pysznej wołowince.alr przecież ochają zwierzęta i im pomagają...niestety bardzo wybiórczo.. |
_________________ facebook.com/dtogon |
|
|
|
 |
|
|