wegedzieciak.pl wegedzieciak.pl
forum rodzin wegańskich i wegetariańskich

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Akcja Tesco Pomóżmy zwierzętom przetrwać zime!
Autor Wiadomość
squamish 

Pomogła: 18 razy
Wysłany: 2013-01-18, 14:44   Akcja Tesco Pomóżmy zwierzętom przetrwać zime!

Wieje to komerchą ale najważniejsze,że zwierzaki dostaną żarcie .
Klikajcie na schroniska ,no ja z racji wiadomo jakiej klikam na swoje:) póki co w rankingach dobrze sie ma.
Nie wiem czy ta akcja tylko na fejsie ale tu podaje hxxps://www.facebook.com/Eksperci.Tesco?sk=app_293130837399609&app_data]link
Głosować można codziennie ,zapraszam!

emaliia 

Pomogła: 7 razy
Wysłany: 2013-01-18, 14:58   

Widze że uruchomili akcje 17go tuż po tym jak w Anglii oficjalnie przepraszali wszystkich za to, że w ich sklepach sprzedawane były burgery z zawartością mięsa z koni. Ludzie oburzeni wielce, szkoda że u wszystkich konsumentów nie rodzą się takie uczucia na mysl o jedzeniu burgerów wołowych wogóle. KOMERCJA!
Ale oczywiscie popieramy zawsze, kazdą pomoc. Dzięki squamish za linki
Dlaczego ja, matka która rodzi, pielęgnuje i kocha swoje dziecko mam zjadać dziecko innej matce która tak samo jak ja wyczekiwała go przez okres całej ciąży i pięlegnowała piersią po porodzie? Dla czego ja mam temu dziecku zjadać jego matke, którą kocha do łez.....Nie pytajcie mnie dlaczego jestem vege-zrozumiecie kiedy zostaniecie rodzicami.

Alispo 

Pomogła: 127 razy
Wysłany: 2013-01-18, 17:21   

emaliia napisał/a:
Widze że uruchomili akcje 17go tuż po tym jak w Anglii oficjalnie przepraszali wszystkich za to, że w ich sklepach sprzedawane były burgery z zawartością mięsa z koni.i

To akurat bez zwiazku.A te psy też jedza mięso btw...

emaliia 

Pomogła: 7 razy
Wysłany: 2013-01-18, 20:12   

Jeżeli się patrzy globalnie to oczywiście że jest związek. A te burgery to nie dla psów były tylko dla ludzi. [/quote]
Dlaczego ja, matka która rodzi, pielęgnuje i kocha swoje dziecko mam zjadać dziecko innej matce która tak samo jak ja wyczekiwała go przez okres całej ciąży i pięlegnowała piersią po porodzie? Dla czego ja mam temu dziecku zjadać jego matke, którą kocha do łez.....Nie pytajcie mnie dlaczego jestem vege-zrozumiecie kiedy zostaniecie rodzicami.

squamish 

Pomogła: 18 razy
Wysłany: 2013-01-18, 23:16   

no globalnie patrząc to w schroniskach jest tyle zwierzaków że szkoda gadać ,schroniska ledwo przędą ,brakuje na jedzenie,leczenie,remonty więc jeśli nadarzy sie okazja akcji robionych przez Tablice,Tesco czy inne cuś -korzystają i bardzo dobrze.Poza tym corazwiecej ludzi sie uwrażliwia a przy okazji sporo zwierzaków znajduje dom także nie ma tego złego ...

Alispo 

Pomogła: 127 razy
Wysłany: 2013-01-19, 09:11   

chodziło mi o to że z jednej strony ludzie oburzają się koniną a z drugiej brak refleksji co do żywienia psow-dla psiarzy koninka jest nie rzadko super mięskiem dla biednych pieseczkow.nie wspominając o pysznej wołowince.alr przecież ochają zwierzęta i im pomagają...niestety bardzo wybiórczo..

Odpowiedz do tematu