|
Zdrowy Przedszkolak - warsztaty w Poznaniu |
| Autor |
Wiadomość |
puszczyk

Pomogła: 102 razy Dołączyła: 03 Cze 2007 Posty: 5319
|
Wysłany: 2011-12-10, 01:23 Zdrowy Przedszkolak - warsztaty w Poznaniu
|
|
|
| Cytat: | Drogi Czytelniku!
Jeśli jesteś rodzicem, wujkiem, ciocia, dziadkiem, babcią.... małego przedszkolaka i leży Ci na sercu jego zdrowie – przyłącz się do nas!
Czy wiesz, że wiek przedszkolny to czas intensywnego rozwoju fizycznego i umysłowego dziecka. To, co jemy, wpływa bezpośrednio na samopoczucie i ważne czynności naszego organizmu. Nawyki żywieniowe nabyte w dzieciństwie często kształtują późniejsze wybory. Dieta dzieci powinna być zrównoważona odżywczo odpowiednio dla danego wieku, różnorodna i oparta o produkty jak najmniej przetworzone – naturalne i wysokiej jakości.
Celem projektu jest poprawa jakości odżywiania dzieci przedszkolnych i poszerzenie świadomości w zakresie naturalnego odżywiania.
W ramach projektu zorganizowaliśmy już warsztaty w Krakowie, Warszawie i Wrocławiu oraz publikujemy i rozpowszechniamy artykuły promujące zdrowe naturalne żywienie.
Zapraszamy na stronę www.zdrowyprzedszkolak.org do zapoznania się szczegółowo z naszym projektem.
Obecnie organizujemy warsztaty w Poznaniu, które odbędą się w sobotę 4 lutego 2012 w budynku Wyższej Szkoły Nauk Humanistycznych i Dziennikarstwa.
Szukamy osób chętnych do zaangażowania się w projekt, które będą wpierać nasze działania i poświęcą trochę czasu, swojej wiedzy i serca dla lepszego jutra małych mieszkańców Poznania
Wszystkich chętnych zapraszamy na spotkanie 13 grudnia w Ekowiarni (koło Kina Apollo) na godzinę 20.
Prosimy także wcześniej zgłosić się do na maila na adres poznan@zdrowyprzedszkolak.org
Będziemy bardzo wdzięczne za odpowiedź
Pozdrawiamy serdecznie
Dorota Łapa (501 055 411) Maria Hirowska (503 160 923)
organizatorki projektu Zdrowy Przedszkolak.org w Poznaniu
Emilia Lorenc
główny organizator projektu Zdrowy przedszkolak.org |
hxxps://www.facebook.com/events/254860161234082/]Stąd.
Mam nadzieję, że wpadnie tam ktoś z WD (oprócz mnie). |
|
|
|
 |
biechna

Pomogła: 65 razy Dołączyła: 09 Cze 2007 Posty: 4587
|
Wysłany: 2011-12-17, 10:19
|
|
|
| puszczyk, byłaś? Ja jestem na razie chora, ale bardzo chętnie się aktywnie w to włączę. |
|
|
|
 |
puszczyk

|
Wysłany: 2011-12-17, 15:32
|
|
|
| george, byłam, będzie grupa na FB, dam Ci znać. |
|
|
|
 |
kasienka

Pomogła: 123 razy Dołączyła: 02 Cze 2007 Posty: 8362 Skąd: Poznań
|
Wysłany: 2012-02-02, 11:05
|
|
|
nasze przedszkole ponoć będzie przedstawione jako wzorcowe, a Kucharz Marcin poprowadzi wykład |
|
|
|
 |
puszczyk

|
Wysłany: 2012-02-02, 11:25
|
|
|
Tak, i będą zdjęcia waszych dań. Niestety nie ma już miejsc. Wejściówki rozeszły się jak świeże bułeczki. |
|
|
|
 |
|
|