|
Zielony Bazar w Poznaniu |
| Autor |
Wiadomość |
pomarańczka [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-09-13, 10:06
|
|
|
| kasienka napisał/a: | szkoda, że niektórzy umieją tylko narzekać, że coś jest zbyt mało ortodoksyjne Ale rozumiem, że czasem trudno docenić małe kroczki w robieniu czegoś dobrego i zmienianiu świadomości nieortodoksyjnych konsumentów... |
no cóż ja nie narzekam tylko stwierdzam fakty zresztą niezaprzeczalne ,może mi się to nie podobać i mogę o tym pisać ,zresztą Sławek też ma takie zdanie i nie tylko On więc o co chodzi ja na tym już kończę |
| Ostatnio zmieniony przez pomarańczka 2011-09-14, 09:49, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
 |
rosa
born to be wild

Pomogła: 174 razy Dołączyła: 05 Cze 2007 Posty: 7459 Skąd: Zielonka
|
Wysłany: 2011-09-13, 11:40
|
|
|
| pomarańczka napisał/a: | | ale o co chodzi ,przecież Ty kasieńko nawet nie jesteś wegetarianką więc takich rzeczy czuć nie będziesz |
ciekawe po co to napisałaś? |
_________________ hxxp://rosa-robi-to.blogspot.com/
And what would life be like without a few mistakes |
|
|
|
 |
kasienka

Pomogła: 123 razy Dołączyła: 02 Cze 2007 Posty: 8362 Skąd: Poznań
|
Wysłany: 2011-09-19, 11:57
|
|
|
pomarańczka, zdaje się, że Sławek nie do końca ma takie zdanie jak Ty. Ale każdy widzi to co chce pewnie.
Wątek nie był o bazarku wegetariańskim tylko ekologicznym, nie wiem, czy rozumiesz tę delikatną różnicę. A mój wegetarianizm bądź nie to nie Twoja sprawa.
[ Dodano: 2011-09-19, 14:28 ]
PS.
równowaga w przyrodzie musi być, Nergal został wegetarianinem. I ponoć nawet ćwiczy jogę
hxxp://www.pudelek.pl/artykul/35152/nergal_zostal_wegetarianinem/ |
|
|
|
 |
biechna

Pomogła: 65 razy Dołączyła: 09 Cze 2007 Posty: 4587
|
Wysłany: 2011-09-19, 19:29
|
|
|
Eko Targ zmienił termin.
| Cytat: | Moda na eko życie rozwija się na świecie i napływa do Polski z każdej strony. Fundacja Recyclining wraz z Maglem Kultury postanowili przenieść idee ekologiczne na grunt poznański. Efekty zobaczycie w najbliższy weekend. W dniach 24-25 września zapraszamy was na Eko Targ!
Eko-targ ma na celu promocję zdrowego stylu życia, pogłębiania wrażliwości w kwestii ekologii, a to wszystko w atmosferze dobrej zabawy pośród interesujących i posiadających bogatą wiedzę ludzi.
Podczas Eko-Targu będziecie mogli:
· poznać i zakupić żywność ekologiczną, kosmetyki z naturalnych składników, produkty handmade,
· wziąć udział w warsztatach artystycznych – skrapbooking, decoupage, prace z odpadów
· pozbyć się w ekologiczny sposób odpadów podczas zbiórki materiałów do recyclingu
· miło spędzić weekend!
Termin: 24-25 września, g. 11-18
Miejsce: Baza Wilda (www.bazawilda.pl), ul. Górna Wilda 89/19, 61-563 Poznań |
|
|
|
|
 |
slaw_mir
młody tata

Pomógł: 6 razy Dołączył: 10 Sty 2011 Posty: 247 Skąd: ze wsi
|
Wysłany: 2011-09-19, 19:58
|
|
|
Często bywam na podobnych kiermaszach, raczej nie są one wegetariańskie. Bym wolał żeby były ale to taka idea.. teraz za mało nas - wegetariańskich rolników ekologów a do tego przetwórców |
_________________ "[...] by jak najlepiej wykorzystać energię człowieka i przyrody do rozwijania dobrego, a nie zwalczania złego." |
|
|
|
 |
|
|