wegedzieciak.pl wegedzieciak.pl
forum rodzin wegańskich i wegetariańskich

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Zielony Bazar w Poznaniu
Autor Wiadomość
pomarańczka
[Usunięty]

Wysłany: 2011-09-13, 10:06   

kasienka napisał/a:
szkoda, że niektórzy umieją tylko narzekać, że coś jest zbyt mało ortodoksyjne :roll: Ale rozumiem, że czasem trudno docenić małe kroczki w robieniu czegoś dobrego i zmienianiu świadomości nieortodoksyjnych konsumentów...

no cóż ja nie narzekam tylko stwierdzam fakty ;-) zresztą niezaprzeczalne ,może mi się to nie podobać i mogę o tym pisać :-P ,zresztą Sławek też ma takie zdanie i nie tylko On ;-) więc o co chodzi :-/ ja na tym już kończę :->
Ostatnio zmieniony przez pomarańczka 2011-09-14, 09:49, w całości zmieniany 2 razy  

rosa 
born to be wild

Pomogła: 174 razy
Wysłany: 2011-09-13, 11:40   

pomarańczka napisał/a:
ale o co chodzi ,przecież Ty kasieńko nawet nie jesteś wegetarianką więc takich rzeczy czuć nie będziesz

ciekawe po co to napisałaś? :-/

kasienka 

Pomogła: 123 razy
Wysłany: 2011-09-19, 11:57   

pomarańczka, zdaje się, że Sławek nie do końca ma takie zdanie jak Ty. Ale każdy widzi to co chce pewnie.

Wątek nie był o bazarku wegetariańskim tylko ekologicznym, nie wiem, czy rozumiesz tę delikatną różnicę. A mój wegetarianizm bądź nie to nie Twoja sprawa.

[ Dodano: 2011-09-19, 14:28 ]
PS.
równowaga w przyrodzie musi być, Nergal został wegetarianinem. I ponoć nawet ćwiczy jogę ]:->

hxxp://www.pudelek.pl/artykul/35152/nergal_zostal_wegetarianinem/

biechna 

Pomogła: 65 razy
Wysłany: 2011-09-19, 19:29   

Eko Targ zmienił termin.

Cytat:
Moda na eko życie rozwija się na świecie i napływa do Polski z każdej strony. Fundacja Recyclining wraz z Maglem Kultury postanowili przenieść idee ekologiczne na grunt poznański. Efekty zobaczycie w najbliższy weekend. W dniach 24-25 września zapraszamy was na Eko Targ!

Eko-targ ma na celu promocję zdrowego stylu życia, pogłębiania wrażliwości w kwestii ekologii, a to wszystko w atmosferze dobrej zabawy pośród interesujących i posiadających bogatą wiedzę ludzi.

Podczas Eko-Targu będziecie mogli:

· poznać i zakupić żywność ekologiczną, kosmetyki z naturalnych składników, produkty handmade,

· wziąć udział w warsztatach artystycznych – skrapbooking, decoupage, prace z odpadów

· pozbyć się w ekologiczny sposób odpadów podczas zbiórki materiałów do recyclingu

· miło spędzić weekend!

Termin: 24-25 września, g. 11-18

Miejsce: Baza Wilda (www.bazawilda.pl), ul. Górna Wilda 89/19, 61-563 Poznań

slaw_mir 
młody tata

Wysłany: 2011-09-19, 19:58   

Często bywam na podobnych kiermaszach, raczej nie są one wegetariańskie. Bym wolał żeby były ale to taka idea.. :-) teraz za mało nas - wegetariańskich rolników ekologów a do tego przetwórców :-|

Odpowiedz do tematu